Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps5 lemezes játèkok igènyelnek...

Ps5 lemezes játèkok igènyelnek net kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az èrdekelne hogy ha veszek egy Ps5, ami ugye lemezes, ès veszek rá játèkokat, akkor ezek akármilyen szinten is igènyelnek internet kapcsolatot? Gondolok itt pl:. Plusz letöltögetèsre,indítás előtti frissítèsekre, stb...

Ismerőseimnek volt ps4, ès tudom hogy vannak ilyen frissítèsek már akár játèk első indításkor is, azèrt kèrdezem mert katasztrófa az internet nálunk, majdnem csak használhatatlan ès mèg egy jó pár hónapig ilyen is marad, csak hogy èreztessem: 100mb adat letöltès olyan 25-30perc, na így mindenfèle ilyen letöltögetős/frissítős dolog kilőve ès igazából ezèrt kèrdeztem.

Sajnos mèg a telefonomat sem tudtam itthon lefrisíteni wifiről mert az meg 2gigát szedne le, mondanom sem kell hogy szerintem napokig töltenè :D

Tehát gondoltam hogy veszek majd egy ps-t, de ha az internetet igènyelne ilyen szempontból, akkor hagyom ezt a dolgot egyenlőre.

Köszönöm.

2021. dec. 18. 03:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Játszani lehet úgy is, de értelemszerűen akkor azt a verziót fogod használni ami a lemezen van.
2021. dec. 18. 05:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem mèg utoljára ps2 volt, tehát ezèrt nem pontosan tudom hogy megy manapság :D

Szóval csak beteszem a lemezt, ès indúl a móka?

Nem kell előtte, letöltögetni semmit?

2021. dec. 18. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, csak telepíteni, de azt lemezről végzi.
2021. dec. 18. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Szuper,köszönöm! :)
2021. dec. 18. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!