Ha egy telefont vagy tabletet 5G-s termekkent aruljak, az azt jeleni, hogy nem tamogatja a wifi szolgaltatast?
Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 15:30
1/8 anonim válasza:
Nem. Az azt jelenti hogy támogatja az 5G-t.
2/8 A kérdező kommentje:
Szoval attol fuggetlenul tudja a wifit hasznalni, ugye?
2021. nov. 5. 15:41
4/8 anonim válasza:
Az 5G a hálózat újabb technológiája
5/8 anonim válasza:
Ha 5G-sként árulják, azt azt jelenti, hogy megnézzük a műszaki specifikációt és ott megtekintjük a hálózati kapcsolatok leírását, amiből mindent megtudunk.
6/8 anonim válasza:
Egy adott tabletből létezik "Wifi only" és "4G/LTE" vagy "5G" ("Cellular") változat.
A "Wifi only" -ba nem lehet SIM kártyát rakni, a 4/5G-sbe igen.
Utóbbiak természetesen képesek a Wifire is, a mobil adatkapcsolaton kívül.
Általános jelölések:
Wifi only: "Tablet neve Wifi" ; "Tablet neve wifi only", stb.
SIM-es változatok "Tablet neve 4G" ; "Tablet neve 5G" ; "Tablet neve LTE" ; "Tablet neve SIM" ; "Tablet neve Cellular" ; Stb.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi utolso!
Meg 1 kerdes! Ha a tablet 5g-s,de nincs lefedettsege, akkor az kepes lesz 4g-n mukodni v1gy nem?
Az a problemam, hogy "upgrade"- eltem egy uj tabletra, es nagyon jo ajanlatot kaptam egy 5g-s termekre. Elfogadtam. De aztan most parazok, hogy talan nem volt jo otlet, mert erre mi felenk nincs 5g lefedettseg.
2021. nov. 5. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!