Televíziót terveztem vásárolni, wifi-s kellene. Amit kinéztem az a Orion 40OR21SMFHDEL 40". A leírásában nem szerepel konkrétan a wifi, csak az, hogy 802.11 ac Ez azt jelentené, hogy wifi van benne?
Figyelt kérdés
nem vagyok egy műszaki zseni, úgyhogy így kérném a válaszokat.2021. nov. 3. 10:28
1/10 anonim válasza:
Így van, a 802.11 ac a wifi szabványt jelöli, amit tud. Ez tud csatlakozni az 5 GHz-es hálózatokra is, amik ideális esetben gyorsabbak és kevesebb a zavaró tényező is ezen a sávon (az időjárás radarokon kívül nem nagyon van más ott), persze ac-s router kell hozzá, hogy ki is tudd használni.
2/10 anonim válasza:
Van benne. Gyártó adatlapja részletesebb mint a boltoké.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Ha jól tudom, csak 5GHz en kapcsolódik a Tv.
Nem ad választási lehetőséget, pl. 2,4Ghz vagy 5GHz.
(3-as vagyok.)
5/10 Morzsi007 válasza:
Az 5.8Ghz-es wifivel csak az a baj, hogy jóval gyengébb lesz a jel, vagyis pl egy fal jócskán lecsökkenti a jelerősséget. Ahol még stabil 2,4Ghz van, ott a gyorsabb net, már gyengélkedhet. Ha nem közel lenne, esetleg másik szinten, akkor felejtős. A biztos a kábelezés. Főleg nagy felbontású filmeknél a wifi kevés.
7/10 anonim válasza:
6-osnak.
Ha nem volna neki.
Ha Digi-s, akkor tud bérelni 200ért Wifi6 routert is.
8/10 anonim válasza:
úgy értem a tv-be minek neki a wifi? Mit akar csinálni a tv-vel?
Azért kérdem, mert ha csak azt nézi hogy wifi attól még lehet hogy böngészni nem lehet e tv-vel, de lehet hogy ő azt akar.
9/10 anonim válasza:
Ja.
Majd válaszol, hogy mit szeretne...
10/10 A kérdező kommentje:
Böngészésre , netes filmek nézésére kellene a wifi a tévében. Telekomos a szolgáltatóm , és már az összes kábelt bedugtam más eszközökbe, ezért lenne jó ehhez a wifi. Amúgy furcsa, hogy smart tévének írják, de az ügyfélszolgálat szerint nem az. Rákérdeztem náluk is.
2021. nov. 4. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!