Kihúzható antenna nélkül működnek a kapható fm rádiók?
Figyelt kérdés
Pl ébresztőórás, konyhai, hordozható. Egyiken se látok antennát.2021. dec. 6. 08:12
1/6 anonim válasza:
Működik, igen, csak jobb ha van, de általában egy vezeték van hozzá, ami nem az a merev antenna.
2/6 anonim válasza:
Hallgat még valaki ilyen cuccokon rádiót?
A neten minden elérhető mobilról, vannak sztereó hangszórósak is,vagy hordozható hangszórók.a vétel is jobb mint az ilyen órás-rádiós cuccok esetében,nameg bőséges a választék..
3/6 anonim válasza:
Igen hallgat pl. az akinek nincs ilyen telefonja, nem megfelelő a térerő ahol van, illetve nekem jó pár idős ismerősöm van, akinek nincs mobilnetje, vagy csak nagyon kevés.
4/6 Szirty válasza:
Én pl. soha nem hallgatok rádiót a mobilomon.
Az baj?
5/6 anonim válasza:
4) nyilván nem baj.én pesti kabarét hallgatok, nagyrészt vezetés közben,mobilról a kocsi hangszóróján át.másra nincs szükségem,ami zene kell azt megoldja az ember magának.
6/6 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy az adott helyen az éppen hallgatott adónak mekkora a térereje, meg attól is, hogy milyen érzékeny a rádió. Például Budapesten a Kossuth, Petőfi, Bartók nagy valószínűséggel nem kihúzott antennával is kielégítően fogható. A távolabbi, vagy közeli, de kisebb teljesítményű adók leginkább csak kihúzott antennával foghatók megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!