Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hasonló vezeték nélküli...

Hasonló vezeték nélküli fülgallgató mint az AirPods, viszont androidhoz, létezik?

Figyelt kérdés

Tetszik AirPods a kialakítás szempontjából.

Viszont, Android telefonom van, és tudom hogy kompatibilis, viszont nem szeretnék Apple AirPods-ot, 2 okból:

- Nem szimpatizálok a márkával, és nem vagyok hajlandó a termékeit használni.

- A Második pedig az ár , mivel nagyrészben csak munkába járni kell, nem várom el a legjobb hangzást de azért maradnék bizonyos határokon belül :)

(bár hajlandó vagyok akár az AirPods-sal azonos árú fülhallgatót venni, ennyire nem vadulnék el)

Tehát keresek egy AirPods kialakítású aktív zajszűrővel rendelkező vezetéknélküli fülhallgatót egy konkurens gyártótól. Köszönöm :)

Milyen típusokat tudnátok ajánlani? Köszönöm

2021. nov. 29. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Van egy pár gyártó,aki hasonló termékkel rendelkezik: Xiaomi earpods, Blitzwolf, Samsung, de pl. Huawei is gyárt.
2021. nov. 29. 01:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 1-2 évben szinte minden Bluetooth-fülhallgató ilyen.
2021. nov. 29. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:
(persze nem mind aktív zajszűrővel)
2021. nov. 29. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:

"Tehát keresek egy AirPods kialakítású aktív zajszűrővel rendelkező vezetéknélküli fülhallgatót egy konkurens gyártótól. "

Szólj ha megtaláltad.

2021. nov. 29. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Joyroom JR-T03S Pro ANC TWS

[link]

2021. nov. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!