Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik 43" körüli tévé...

Létezik 43" körüli tévé viszonylag jó minőségű 2.1 hanggal, vagy ilyen csak nagyobb modellekben fordul elő?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak külső hangszórók, hangprojektorok, stb.
2021. okt. 21. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Tv készülék nem létezik 2.1 hangrendszerrel - elvileg a Bang&Olufsen-nek van ilyen de az normál üzletben nem kapható és kb 5 millió Ft körül van az ára.

Jelenleg kereskedelmi forgalomban a legcsúcsabb hangrendszer amit kapsz egy gyárilag hangprojektoros tv szett ami akár 5.1-es hangzást is tud produkálni egyetlen hangprojektorral vagy ha nem szeretnél külső egységet beépített hangszóróval kapható virtuális térhangzás processzoros modell.

2021. okt. 21. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Több drágább tévé specifikációjában is 2.1 hangrendszerről, vagy különálló mélynyomóról írnak.
2021. okt. 21. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem ritka, Panasonic plazmák egyes típusaiban is volt / van, mint az enyémben is, ilyen passzív radiátoros:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=dI8yraAGhsw

Középen, hátrafelé sugároz. Mai típusokban is előfordul, ha nem is a legolcsóbbakban, de nem olyan nagy kuriózum. Még egy 40 collos Sharp LCD-ben is láttam. Mindamellett, én sok értelmét nem látom, hiszen úgyis külső hangrendszert célszerű használni, az 5.1 műsorok "élvezetéhez".

2021. okt. 23. 19:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tervezek 5.1-es műsorokat nézni egyelőre. Azért köszönöm.
2021. okt. 23. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Bár pont készülök játékkonzolt venni... így nem úszom meg :)
2021. okt. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!