Ha nagyobb hangszórója van a vezeték nélküli (tws) fülesnek, az jobban is szól? több lenn
Figyelt kérdés
Logikusan azt mondanánk, hogy igen, mivel hát nagyobb, viszont épp most néztem pár füles specifikációját és volt hogy drágábbnak kisebb volt a hangszórója és mégis ezt mondják az egyik legjobb hangzásúnak a piacon. Nevezetesen a Sennheiser Momentum true wireless 2-ről van szó, aminek 7 mm-es a hangszórója, de ott van pl: JBL Tune 225TWS, aminek 12 mm-es, és nem láttam sehol hogy a legjobb hangzásúnak mondták volna. Ok, hogy olcsóbb a Sennheisertől (kb fele árú), de akkor is...2021. szept. 4. 16:54
1/4 anonim válasza:
A hangminőség nem (csak) specifikációkban mérendő. Főleg nem átmérőkben (vagy wattokban). Sok mérnöki munka van abban, hogy valami jól szóljon, valószínűleg ezért is drágább.
Általánosságban elmondható, hogy amelyik hangtechnika a drágább az fog jobban szólni.
2/4 A kérdező kommentje:
jójó, de lehet csak a márka miatt drágább, igy már más a tészta nem?
2021. szept. 4. 22:59
3/4 anonim válasza:
Apple fül- illetve fejhalgatók erősen túlárazottak hangminőség alapján. Ezeknél számíthat a márka.
Sennheiser tudtommal nincs túlárazva. JBL pedig vegyes márka. Vannak nagyon jó és kevésbé jó termékeik is.
De megsúgom neked, hogy egy ilyen apró hangszórótól nem kell csodákat várni semmilyen márkától. Főleg, hogy mp3 minőségben fogsz zenéket hallgatni rajta bluetooth-on keresztül.
4/4 A kérdező kommentje:
de azért egy 20 eurós és 200 eurós füles között elég nagy szakadék van tudásban, már-már csodának is mondható szerintem
2021. szept. 5. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!