Milyen true wireless (vezeték nélküli) fülhallgatót ajánlanátok? több lenn
Olyan kéne, ami minőségi hangzást nyújt, és jó a basszus benne, nincs árkorlát.
Airpods kizárva, mert nincs iphone-m.
hát ez tuti nem igaz, kis utánakeresés után a legjobb hangzású vezeték nélküli füles a sennheiser momentum true wireless 2.
Android is jobb mint az ios, testreszabhatóbb, több applikáció van. Max az árban a legjobb az apple, mármint a legdrágább :D
Nem csak a hang számít.
Egyébkémt meg azt a füllhallgatót, nyomokban sem tudná kielégiteni a telefonod. Egész egyszerűen, lehetne ultrajó benne a basszus, ilyen hang olyan hang, de a telefonod főleg bluetoothon keresztűl, egy jóminőségű, de messze nem olyan jó hangot ad, mint a számítógéped milliós hangkártyával... pedig ugyanaz az eszköz.
De mindegy, nem szeretem ha valaki nem meggyőzhető.
Samsung-ból bármelyik. Nekem Samsung Galaxy Buds Live van, mert nem szeretem azokat, amik nagyon mélyre mennek a fülben. Ha te is így vagy vele, akkor a Buds Live-ot ajánlom neked is, ha nem, akkor bármelyiket. Itt vannak megjelenési sorrendben:
Samsung Galaxy Buds:
Samsung Galaxy Buds+:
Samsung Galaxy Buds Live:
Samsung Galaxy Buds Pro:
Samsung Galaxy Buds 2:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!