Létezik olyan tv, ami egyszerre tud két hdmi-t kezelni osztott képernyővel?
Szeretünk a párommal együtt játszani konzolon, de sajnos nem minden játékkal tudunk 1 gépről játszani. Még egy konzolt még akár vennénk is, de még egy tv nem férne be a lakásba, nem tudnánk hova rakni. Gyerekkoromból rémlik, hogy műszaki áruházakban voltak ilyen osztott képernyők. :)
Létezik olyan tv, amire egyszerre lehetne kirakni 2 konzol képét egymás mellé?
(Vagy van erre valami más mód, hogy két konzolon lehessen játszani és ne kelljen 2 db tv?)
Ha megnis lehet oldani egy HDMI eszközzel, akkor is csak negyede felületet használnátok fejenként.
Nem tudom mekkora a TV-tek, de még egy 55" TV is felnegyedelve már csak 27", ráadásul a felbontás is negyedelődik, pl. 1080p-ről 540p-re.
Vegyetek egy sima olcsó asztali monitort másodiknak.
Ilyen tv-t szeretnénk vásárolni, tehát akkora lenne amekkorát veszünk. :)
Mint írtam, nem tudunk hova tenni egy tv-t, ez vonatkozik a monitorra is, illetve egyéb megjelenítő eszközökre.
Akkor ha a pénz nem számít, kell egy 4K HDMI quad viewer box, és egy 75" 4K TV.
De pl a quad matrix eszközök nem tudom mennyit késleltetnek, nem zavarja-e már a játékot.
Az előző Sony és a mostani Samsung tv-m is csak úgy tud PIP-et hogy az egyik képet HDMI-ről adja, a másikat meg TV antenna bemenetről. Két HDMI-t nem tud. Pedig jó lenne, mert két számítógép monitorának használom a tv-t és így kapcsolgatni kell ide-oda.
az a gond, hogy tényleg nagyon durván lekicsinyíti a képet ha bekapcsolom. Kb semmi értelme nincs. Meg a hangot is csak az egyik csatornától adja. Amelyik a másodlagos annak nincs hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!