Hogy tudnám a tablet képernyővédő üvegjén eltüntetni a keletkezett buborékokat?
Figyelt kérdés
A legtöbbet sikerült az ujjammal "kitolni", de maradt 3, ebből kettő apró porszem körül és egy a kamera alatt.
Van valami jó módszer erre?
2019. jan. 23. 14:44
1/10 anonim válasza:
Ha nem három méter az átmérőjük, maguktól eltűnnek majd..
3/10 anonim válasza:
Leszeded és raksz fel másikat, ez volt a gyakorló.
4/10 Szirty válasza:
Hát igen. Ha van alatta valami akkor azt nem tudod kinyomni.
Az ilyen problémát megelőzni lehet, vagyis amikor felrakod akkor kell arra figyelni hogy ne legyen alatta kosz.
5/10 A kérdező kommentje:
1-es kb fél mm az átmérője és nem tűnik el.
Pedig előtte alaposan áttöröltem porszívó ronggyal és az adott két kis kendővel is. De úgy tűnik vagy a levegőből vagy rólam ráhullott 2porszem. Na mindegy, buktam 3500ft-ot.
2019. jan. 25. 15:10
6/10 anonim válasza:
Nem baj, veszel rá egy ezresért hármat.
7/10 A kérdező kommentje:
Tabletra nem olyan olcsó. 1db kerül 1000-be Kínából rendelve, de 1hónap mire megjön és a múltkori már törötten érkezett.
2019. febr. 3. 19:14
9/10 A kérdező kommentje:
És biztos megvédené a képernyőt, ha leejtem? Én azért az edzett üvegben jobban bízom.
2019. febr. 4. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!