Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen képernyővédő fóliát...

Milyen képernyővédő fóliát vegyek?

Figyelt kérdés

Egy Asus FonePad 7 hét hüvelykes táblagépre keresek védőfóliát csak nem tudom milyen kell rá.

Tudtok segíteni nekem erről az oldalról szeretem volna de erre a tabletra nem volt: [link]

2014. okt. 27. 12:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Szerintetek a Nexus 7 képernyő védő fóliája jó hozzá?

Azt olvastam hogy ami tartozék jó a Nexus 7-hez az majdnem mind jó a FonePad-hoz is és azt gondoltam,hogy a képernyővédő fólia is jó hozzá de nem vagyok benne biztos mert a tablet mérete és formája ugyan olyan de talán az előlapi kamera,hangszóró és a fényérzékelő nem ott van mint a Nexus-on.

2014. okt. 27. 12:49
 2/11 A kérdező kommentje:

Ezt találtam a Nexus-hoz ez jó lesz-e a FonePad-hoz?

[link]

2014. okt. 27. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Google-be írd be. Nem mindegy, melyik boltból rendeled? Ha egyszer abban a boltban, ahol te keresed nincs, minek erőlteted? Estére keresek neked, ha annyira nem megy...
2014. okt. 27. 14:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem a bolt számít csak,hogy jó minőségű legyen. Ez milyen google-be csak ezt találtam ami kompatibilis ezzel.

[link]

2014. okt. 27. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem nagyon van különbség fólia és fólia között, ha nem rágod, nem lesz baj vele.

[link]

MPL postai csomag bruttó 890,-Ft 2 napos szállítási határidővel.

[link]

2 napos posta +850 Ft, 1 napos posta +980 Ft.

Szerintem ezek egyikéből rendeld, mert ugyanaz, és egy ezressel olcsóbb. ;)

2014. okt. 27. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:

hogy ne lenne különbség fólia és fólia között, hülyeséget ne beszélj már

memopad fóliája nem jó rá? [link]

2014. okt. 30. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
myscreen ne vegyél nagyon könnyen karcosodik, telefonomon volt, 2 hónap után dobhattam ki :(
2014. okt. 30. 23:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Ti nem vagytok normálisak... A legolcsóbb ócska fóliát használom már évek óta különböző telefonokon, és mily' csoda, nem karcosodik, nem kunkorodik fel és nem levegősödik. Ti szerintem durván leharcoljátok, vagy rágcsáljátok a kijelzőt, nem tudok másra gondolni... :D
2014. okt. 31. 08:32
 9/11 anonim ***** válasza:

van aki máshogy használja a telefont, mint te

de az is lehet hogy igényesebb még a fóliára is, mint te

vagy olyan fóliát akar ami többet tud, mint a tied, pl. ne vágja tönkre a szemét a bluelight

az hogy neked fogalmad nincs még nem jelenti, hogy a többiek hülyék :)

2014. okt. 31. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Parasztvakítás az egész. Nem a tök sötétben kell használni full fényerőn, remekbeszabott okostojások. Inkább veszitek a full ugyanolyan szart négyszeres áron, mintsem odafigyeljetek az elektronikus eszközök megfelelő, előírt használatára, mert fogalmatok sincs a kijelzők felépítéséről sem pl. Mindegy is, csak az a kár, hogy nem én gazdagodom meg rajtatok. :D Téma részemről itt lezárva, lehet nyálat verni.
2014. okt. 31. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!