Kényelmes egy Tablet PC-t kézben tartani?

Figyelt kérdés
Épp olvastam az Indexen a Samsung Galaxy Tabról a cikket és bennem is felmerült már a következő kérdés, amit a cikk is feszeteget, nevezetesen, hogy hogyan kell tartani az ilyen készülékeket. Én most a kanapén fekszem és a hasamon van a netbook-om, így gépelek kényelmesen. Ha egy táblagépem lenne, hogyan tudnám ezt megoldani? Egyátalán kényelmes lehet az ilyen gépeken dolgozni? Kézben tartani fárasztó lehet és letenni sem igazán jó....
2010. szept. 2. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb olyan, mint egy könyvet, vagy jegyzetfüzetet.

Dolgozni nem lehet rajta, nem is arra van.

2010. szept. 2. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
én úgy tudom,h ezek a tablet pc-k nem munkára,hname inkább netezésre vannak.
2010. szept. 4. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem az iPad az nehéz volt, meg nagy is. egy idő után elfárad tőle a kezed, és kényelmetlen a fogása vélemyényem szerint.
2010. szept. 4. 13:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, hogy kézben tartani fárasztó, letenni pedig nem lehet sehová. Az oké, hogy nem dolgozni akar egy ilyenen az ember, de azért valahogy mégiscsak fogni kell, mégha csak főleg olvas rajta az ember.
2010. szept. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!