Kényelmes lenne egy Fjord kisló?
Figyelt kérdés
Hát 160 cm-er vagy 53 kg. Mondjuk vennék egy 145 cm marmagasságú Fjordot. Mennyire lenne kényelmes? Úgy hallottam hogy minél nagyobb az ember és minél kisebb a ló annál kényelmetlenebb a ló! Ez igaz? Egyébként a Fjordoknak kényelmes mozgásuk van? Tudom hogy ez egyén függő is de úgy általában!?2011. okt. 26. 19:59
1/8 anonim válasza:
Nem igaz h az ember ló arány így okoz kényelmetlenséget. Max annyiban, hogy ha a hasa alatt összeér a lábad, akkor nehezen adsz csizmasegítséget.
A fjordok jófejek, nem emlékszem h különösen kényelmetlen lett vna az a pár amit próbáltam :)
2/8 anonim válasza:
attol függ milyen széles a háta,menyire dölt a lapockája,mekkora a vállszabadsága,mekkorákat lép,mekkora a marja,stb. minden ló másképp lengeti a hátát .Én fjordon tanultam,ültem legelöször és teljesen kényelmes volt de ez tényleg ló függö.Egyébként igaz ,ha egy magas lovas ül egy alacsony lóra az nem tul kényelmes.
3/8 A kérdező kommentje:
De ugye én még nem vagyok annyira magas a lóhoz?
2011. okt. 26. 20:25
6/8 anonim válasza:
A lovardában ahova járok van egy nem tiszta vérű fjord de neki olyan a mozgása mint egy tevének XD .. de ne ebből indulj ki :D mert elég érdekes kis lovacska ő .. egyébként nagyon kedves .
7/8 anonim válasza:
Szerintem jó lenne neked :)
De a mozgását, meg hogy kényelmes-e, így nem lehet megállapítani, el kell menni kipróbálni, lovagolni rajta egyet.
8/8 anonim válasza:
A tanügetés lehet, hogy kicsit "rázós".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!