Mi a véleményetek a fjord loról?
Saját tapasztalatom még nincs, de állítólag szívós kis ló, nagyon jól bírja a hideget, igazi kis északi alkat, ha választhat a meleg istálló és jéghideg havas legelő között, az utóbbit választja. :D
Több helyen is olvastam, hogy nagyon jó szerkezetű lábaik vannak, a csánkok pedig különösen erősek.
Jó pont még, hogy a lapos mar jellemző rájuk, ami azért nem kevés könnyedséget tud okozni szőrén xD
Emellett bátornak, és erős akaratúnak is mondják. :)
-Jó pont még, hogy a lapos mar jellemző rájuk, ami azért nem kevés könnyedséget tud okozni szőrén xD
ezt a mondatodat hogy érted? *.* van egy ponim az mellé szeretnék majd jövöre :) most is lesegetem neten eladókat de nemnagyon találok vagy nagyon drágák :|
Hát, egy lapos marú lovon sokkal kényelmesebb a szőrén, nem tör, nem nyom annyira. :)
Nekem a felestartásom egy égig érő marú lovacska volt, szőrén utána komolyan mondom véreset pisiltem x) [de nem kell megijedni, elmúlt]
Mostanában egy alacsonyabb marú pacit lovagoltam szőrén, vele nagyon jó volt (: [Pedig még Ő sem volt az a kifejezett nullamaros]
Úgyhogy egy fjord gondolom, mivel rájuk különösen jellemző a lapos mar, nagyon kényelmes lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!