szép, de a 2. képen a jobb oldali lónak be van esve a háta. :S és úgy látom h. dörzsöli a farkát.
amúgy mire kell?
Szerintem az fontos lehet, hogy miért van a harmadik képen a kantár alatt kötőfék.
Én ismertem egy lovat, akin mindig volt a kantár alatt, és azért, mert elég kezelhetetlen volt, és nem lehetett elengedni. Annyi időre sem, míg felkantározzák.
Az, hogy rajta van a kötőfék, nem jetent feltétlenül rosszat, van, ahol puszta lustaságból hagyják a lovakon.
A ló egy átlagos ló, a hosszú háta miatt sem díjlovaglásra, sem ugrásra nem igazán alkalmas, a nyaka meg rövid, főleg a hosszú hátához képest, de persze láttunk már karón varjút... Hobbira - ha amúgy kedves, nyugodt természetű lovacska - tökéletes lehet.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:43
Én is mindig rajta hagyom a kötőféket, de csak azért, mert ha megyünk terepre (az nálunk nagyon hosszú időt vesz igénybe, akár egy-két napot is néha), akkor így idő közben meg tudjunk állni úgy, hogy a ló tudjon enni. És megszokásból a karámban is rajta hagyom néha. Szóval ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a ló kezelhetetlen.
Nem magas szinten gondoltam a díjlovaglás. Csak annyi hogy ügetés és vágta nyújtása rövidítése. Hajlítások. Lépésből vágta, állásból vágta, combra engedés. Tehát csak ennyi.
Ugrásnál meg tényleg csak annyi egy pár ugrás 100 cm alatt sztem az még belefér. Vagy elindulunk egy B1-es pályán vagy az már túl sok lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!