Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért vízhangzik a zene a...

Miért vízhangzik a zene a fülesemmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az van, hogy vízhangzik a zene amikor bedugom a fülesem a telómba. Nincs 1 hónapja sem, hogy fülest vásároltam magamnak és eddig minden juj de fasza, juj de jó, aztán tegnap óta csak vízhangzik a zene a telómon, amikor bedugom a fülesem. Minden tőlem telhetőt megtettem, levettem a telóm tokját, hogy kitisztítsam a csatlakozót, hogy nem-e ott van valami góc és a fülesem is tiszta rendesen, de mégis hiába csináltam bármit is, akkor is tegnap óta csak vízhangzik a zene a telómon, amikor bedugom a fülesem.

A telóm Samsung Galaxy J3 2016-os készülék, a fülesem pedig HAMA fekete vezetékes füllhallgató.

2021. szept. 20. 00:43
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Visszhang, nem vízhang.
2021. szept. 20. 01:01
 2/9 anonim válasza:
51%
Nincs veletlen valami hanghatas beallitva a telefon zenehallgato alkalmazasodban (ez kihat a youtube-ra, spotify-ra stbstb)? Nekem is anno volt ilyen, mert a 3d audio volt bekapcsolva.
2021. szept. 20. 02:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki más fülessel. Ha az is úgy szól, akkor keresd tovább a beállításokat.

Ha az normálisan szól, akkor pedig a füles a problémás.

2021. szept. 20. 07:01
 4/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
39%
Vagy nem érintkezik, nincs jól bedugva, vagy a füles csatlskozó érintkezőinek más a kiosztása, mint a te telefonod. Vegyél hozzá valót.
2021. szept. 20. 07:01
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Bugyborekol vagy csobog?
2021. szept. 20. 07:47
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Valószínű, hogy eltört az egyik szál a vezetékében. Próbáld ki másik fülhallgatóval, hogy meggyőződhess erről.
2021. szept. 20. 08:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Másik fülhallgatóval jó, de ami van a fekete vezetékes HAMA fülesem, azzal sajnos továbbra is csak visszhangzik a zene, pedig a zsinorja sem szakadt el, teljesen rendben van pedig és csak 9.-én vettem, szóval még 1 hónapos sincs a fülesem. El nem tudom képzelni, hogy mi baja lehet és ilyen hamar még 1 fülesem sem ment tönkre. Max csak egy fél év alatt. De ez a fülesem most nagyon hamar tönkre ment valamiért.
2021. szept. 20. 15:31
 8/9 KmsRys ***** válasza:
100%
A test vezeték megszakadt. Ezek a fülhallgatók már csak ilyenek, van, amelyik csak pár napig bírja.
2021. szept. 20. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:

"HAMA fülesem, azzal sajnos továbbra is csak visszhangzik a zene, pedig a zsinorja sem szakadt el, teljesen rendben van pedig és csak 9.-én vettem"

Akár még aznap is tönkremehet amikor vetted.

Kipróbálhatod a fülest másik készülékkel, de gyanítom hogy ugyanaz lesz az eredménye.

2021. szept. 21. 00:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!