Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Észre vettétek, hogy az Etele...

Észre vettétek, hogy az Etele Pláza Istyle -nál mindenkit beetettek a qrva olcsó MacBook air M1-el?

Figyelt kérdés

-90.000Ft írtak e-mailben, közben emagnál 380.000Ft meg lehetett venni 3 év garival.

Szóval 40.000Ft volt ott olcsóbb…

Én 30 percet áltam sorba és 300 ember volt ott kb 11 órakkor, 30 perc alatt 15 ember távozott .

Meguntam ezt a közhelyet….

2021. szept. 18. 19:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10# gyk. 300-ember ált sorba, 4-5 óra lett volna, mikorra engem is kiszolgálnak.

Az idő pedig pénz.

2021. szept. 19. 08:47
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Tehát azért mert valahol ingben vannak az eladók, azért bizony ki kell fizetni a + 40 ezer forintos felárat? Tőlem aztán menyasszonyi ruhában is foroghatnak az eladók, ott fogok vásárolni ahol nekem kedvező, akkor is ha ott az eladók csak sima farmerban vannak. Az iStyle-ban sosem volt kedvező vásárolni semmit, pofátlan árrést dobnak az Apple termékeikre.

Az a Macbook amit ők árulnak 420.000-ért (most mondjuk épp csak 400.000), azt a MM-ban 379-ért megkapod és a Media Marktnak is van rajta jókora haszna.“

Ugyan annyi mint az Apple com-nál, te valamit elnéztél!!!!de tudni kell nem az Apple saját üzlete az Istyle…

2021. szept. 19. 08:59
 13/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
59%

"mindenkit beetettek "

Hát... Engem például nem.

2021. szept. 19. 09:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
4-5 óra munka alatt te több, mint 40 ezret keresel? Oké... akkor így megéri drágábban.
2021. szept. 19. 10:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

12

Nem néztem el semmit, te magad is meggyőződhetsz róla ha felkeresed a 2 weboldalt.

Az Apple-nak nincs saját üzlete Magyarországon. Forgalmazói vannak, mint például az iStyle vagy a Media Markt. Mind a kettő szabadon eldönti, hogy mekkora árrést pakol a termékekre. Na most az MM-ben 379.000 az a Macbook ami az iStyle-ban most éppen 420.000-ről le van árazva 400 ezerre...

2021. szept. 19. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, azt mondtam, hogy az iStyle ês Apple.com megegyezik, egy multi ahol van minden, ott mások az árak…

Legközelebb a sógoréknál van Apple bolt amit ők is üzemeltetnek…

De vita nélkül egy Apple saját bolt, meg egy multi ahol ömlesztve vannak a cuccok, az Applenél sokkal szebben ki van alakítva, meg van világítva, bútorokon van kiállítva…

Lehet hogy ez sokaknak nem fontos, valakinek ez valakinek az…Az Applenél emelett van diákkedvezmény a Macre és a Pad-re, sőt van amikor füllhallgatót is adnak. 😘

2021. szept. 19. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!