Így 2021-22re érdemes lenne beruházni egy macbook pro 2017re?
Attól fögg, mire használod, ha nem tárolsz nagyon sok mindent, csak böngészel, filmet nézel, ilyesmi, akkor elég lehet, nyilván nem ezen érdemes tárolni a jóbarátok összest, de egyénként nekem is az van, lejön belőle 50 giga a melós virtuális gépnek, és így is kijövök vele. (Csak az enyém nem MacBook)
Ha ragaszkodsz az Apple ökoszisztémához, mert mondjuk iPaded, vagy iPhoneod van, és emiatt a MAcBookon tudsz használni minden megszokott szoftvert, akkor igen, megéri, egyébként nem, a 2017-es (sem) éri meg. (De ez egy szubjektív téma, szóval nem azt mondom, hogy aki Macet vesz ezen kívül, az hülye, csak mások a preferenciáink, ha neki jó és van rá pénze, akkor használja örömmel, én pl. billentyűzetre költöttem 50k+-t, amit meg mondjuk más nem ért meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!