MacBook Pro 16” vagy MacBook Air 13,3” M1 melyiket érdemes megvennem?
Mindent megnéztem a piacon, Asus Gamertől is nekem a kijelző a lényeg legyen színhű. Én nem igazán játszok, kinőttem belőle.
Nekem a nagyobb kijelző többet érne, mint a jobb processzor.
Újonnan 360e- ért már lehet venni alap airt, 8gb rammal (ami néha kevés tud lenni) 256GB SSD-vel és a híres M1-el
De ha 16gb rammal kéred akkor már 480.000Ft kér az Apple
Új 16 pro 800-1100.000Ft között mozog
Használtan 550 től már láttam
Felhasználás függő.
Nekem a 13" kevés. Hurcibálni frankó, de 16" pro meg drága arra a feladatra amire használnám.
Illetve nem ragadnék le a magyar áraknál. Külföldről is megnézném mennyibe fáj és a garancia ugyan úgy meg van. Egyedül a billentyűzet kiosztás lehet érdekes...
Arra vigyázz hogy a korábbi modellek bővíthetőek voltak memóriával az újak nem. Az hogy mire elég most 8Gb és mire lesz elég később azt nem tudom.
Nem az alap M1 -est venném. min 16GB Ram és 512SSD.
Szerintem.
Az hogy kicsi -e a 13" ki tudod póbálni egy boltban és megnézegeted a gépet.
Ha sokat dolgozol a gépen jobb a Macbook Pro. Az Air-nél 3 év múlva kezdödtek a problémák, lefagyott, billentyüzet tönkrement, sokkal lassabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!