Nintendo Switch Iskolába?
Na rögtön az elejátől.
Ugye most egy csomo suliban van hogy a telefont le kell adni reggel és délután kapjuk meg. Telomat(iPhone) nem merem leadni (ki tudja ki nyúl hozzá).
És a szünetekben nagyon unatkozunk. Unjuk a Társasjátékokat, kártyajátékokat. Ezért úgy gondoltam hogy Beviszem a Nintendo switch-et
Mennyire van veszélyben egy budapesti iskolában??
Osztályfőnök Megengedte
Kérdésem: Ellopnák, stb
Van egy pár jó ötletem, hogy mivel foglaljátok el magatokat, hogy ne unatkozzatok.
- beszélgessetek
- készüljetek a következő órára
Addig van biztonságban amúgy, míg egy nálad erősebbnek meg nem tetszik.
Oké.. én azt is hülyeségnek tartom, hogy a telefonokat le kell adni. Nem csak azért, mert kicsit ironikus, hogy nemrég még azon sírtak, hogy miért nincs nálad a telefonod, meg miért nem ülsz egész nap a gép előtt (előtte meg azon papoltak, hogy ne ülj a gép előtt fél óránál többet), ez önmagában is rávilágít arra, hogy talán nem démonizálni kéne egyes dolgokat, hanem megtanulni kulturáltan és felelősségteljesen használni. Ráadásul a személyes tárgyak leadása során ki tudja, hogy mennyire vigyáznak rá?
De azért azt is tartsuk szem előtt, hogy az iskola nem az a hely, ahol mindenki folyamatosan óvatos és elővigyázatos. Azt a 10 percet (ami a gyakorlatban sokszor inkább 5-8 perc) meg ki lehet bírni. Ha nincs kivel társalogni, akkor is eltöltheted azzal, hogy átnézed a következő óra anyagot. Vagy megcsinálsz pár házi feladatot, amit előző órán adtak, annyival is kevesebb dolgod lesz otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!