Mi a baja a nintendo switch-emnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Volna egy olyan problémám hogy ha bekapcsolom a switch-em akkor kb egy két percen keresztül nagyon hangosan búg majd utána abbahagyja. Kb egy hónapja csinálja ezt és nem értem hogy miért hiszen nem tettem benne kárt sehogy. Válaszokat elő is köszönöm! :]2021. júl. 19. 18:16
1/2 anonim válasza:
Szerintem a ventillátora lehet, bár nem tudom nálad mit jelent a nagyon hangos. Nekem is csinálta ezt régebben, induláskor, utána abbahagyta. Mostanában nem hallom, nem csináltam vele semmit. Ha nagyon zavaró érdemes megnézetni, főleg ha még garanciás.
2/2 A kérdező kommentje:
Pontosan ugyan ez a problémám amit leírtál! Indítás után csinálja ezt. Ha nálad is abbahagyta egy idő után akkor remélem nekem is de lehet hogy majd megnézetem ha nem hagyja abba! Köszi a választ :]
2021. júl. 20. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!