Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vásárlás óta három-nègyszeresè...

Vásárlás óta három-nègyszeresère nőtt az akku üzemideje, vajon fog mèg javulni?

Figyelt kérdés
Vásároltam 3 hete egy mi band 5 karkötőt ami alig birt ki 48 órát egy töltèssel az igèrtekkel ellentètben. Ismerősök, rokonok lebeszèltek hogy visszavigyem mondván hogy lehetetlen hogy annyit kibirjon amit igèrnek meg ilyenek. Mivel nem sok kedvem volt 40 kilómètert buszozni így rá is hagytam. Ès idővel azt vettem èszre hogy ugyanazon beállítások mellett ès napi 2x-i szinkronizálással elkezdett nőni az üzemidő. Most ott tart hogy csütörtök èjjel 11 óta lemerült 44%-ig. Vajon fog mèg javulni, elèrheti majd a leírásban megadottakat?

2021. aug. 30. 10:24
 1/1 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Pár töltés 3-5 után éri lel a maxot általában, ez igaz mobilra is. Ez után már nem lesz jobb. Függ még, hogy mennyi az aktív BT kapcsolat is, szenzorok működési ideje, stb.
2021. aug. 30. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!