Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen olcsó laptopot ajánloto...

Milyen olcsó laptopot ajánlotok rajzoláshoz?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy laptopot, amire külön elmentem a munkáim, és rajzolok rajta táblával. Szóval ilyen olcsóra gondoltam, mivel kb. csak rajzolnék meg neteznék rajta. Semmi komolyabb dolog, játék vagy ilyesmi, nem kell 100 gigásnak lennie, 0-100.000 ft között lenne jó! :D

2021. aug. 5. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyat keress, aminek nagy felbontású képernyője van, ha rajzolni akarsz vele. Az pedig nem olcsó, 100 ezer alatt csak használtat kapsz.
2021. aug. 5. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Szerintem egy alap laptop is megteszi.

Konkrét típust nem tudok mondani, de az üzleti laptopok jók voltak(pld Lenovo Thinkpad, HP Compaq-Probook, dell latitude,stb)

Fontos, hogy valami erősebb processzor legyen benne, kerüld az Atom, Centrino és Pentium procikat, valamelyik "I" szériás legyen, vagy talán egy nagyon erős celeron.

RAM-ból elég 6-8gb.

Mindenképpen SSD legyen benne, abból elegendő egy 256gb-os.

Operációs rendszer pedig mindegy milyen van rajta, ah linux, akkor Mint, vagy Ubuntu, Ha Windows, akkor 8.1-10 legyen.

Ha azok megvannak egy laptopban, amit leírtam, kijön kb 50ezerből használtan

2021. aug. 5. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Fentebbi válaszolónak teljesen igaza van, egy Thinkpad t440-T450, esetleg egy Latitude teljesen jó lesz neked.

Ahogy fentebb irtak hanyagold ezeket az atom-Centrino gyenge szar procikat..

2021. aug. 6. 21:54
 4/4 anonim válasza:
A leggagyibbak is 150-től vannak.
2021. aug. 17. 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!