Mit tudnék tenni, hogy fenntartsam a ps4-em állapotát?
Sajnos mostanában azt vettem észre, hogy lassul a sima ps4-em, nem tölt be rendesen (ez alatt azt értem, hogy pl. F1-ben a rajtsorrendnél nem mutatja a pilóták képét, gt sportban a garázsban nem mutatja az autók képét), lassabb (sokkal hosszabb töltési idő, néha úgy, hogy full fekete lesz a kép), hangosabb és rendre újra kell indítanom, hogy rendesen működjön.
Mit tudok tenni annak érdekében, hogy javuljon picit a teljesítmény? Ha elviszem egy szervízbe, tudnak vele valamit kezdeni?
Ps5-ön gondolkodtam, de alig lehet kapni, nagyon drága + egy hd-ready tv-m van szóval azt is kéne fejlesztenem lassan, csak sajnos nincs erre pénzem és nem is lesz egy darabig.
hdd problémának tűnik a leírás szerint
viszonylag könnyű cserélni benne, nézz róla videót a youtube-on
egy valamirevaló gamer pc 400-500k
egy normálisabb videokártya 150-től indul
#9 a digitális ps5 150k
majd figyelem milyen raytracing kártyát veszel ennyiért
ott a Ratchet and clank, nézd meg youtube-on, mire képes a nextgen
"Azért az árért lehet hasonló pécét venni. konzolok 30 fpssel visznek mindent..."
jaja, főleg hogy egy konzol árán max egy alap gameing vidkarit kapsz vagy azt sem.
Köszönöm a hasznos válaszokat, meg fogom őket próbálni!
Ps5-ből meg tudnám venni még a lemezeset is rendes áron, de idén inkább megcsinálom a jogsit, majd jövőre a diákmunkás pénzemből fejlesztem a gaming setupom.
Az meg, hogy vegyek pc-t.. Kösz, nem, egy ps5 2-3x árát minimum rá kéne költeni, hogy olyan teljesítményt hozzon, mint a ps5. Azt megveszem utána tuti jó lesz sok-sok évig, mert direkt azokra a konzolokra adják ki a játékot és fixen futni fog rajta. Pc-vel meg az lesz, hogy folyton egyre csökkenteni kell a beállításokat az újabb játékokban, amíg egyszer csak nem fogja elvinni. Utána cseréljem le ezt-azt, ez nem jó ebbe, akkor azt is cseréld, perifériák tönkremennek, elhasználódnak stb. stb.
10
2 évig volt konzolom, újgenerációs. Az előtt PS 1 és x360 szóval úgy összesen 10x évig. Warezolás nem mond nekem semmit, de a lopott játékulcsokról se hallottam még. (Mikor hoztam én ezeket "ide"?) Havonta fizeted az xbox liveot nem tudom feltűnt-e. Néhányan még a game passt is. Azt hittem magamról hogy igénytelen player vagyok, de a pixeles 20-25 fpses gta nekem is kevés volt.
Nem tűnt fel, mivel nincs Xbox-om, ráadásul nem kötelező előfizetni rá, csak a multihoz, kell de kapsz érte cserébe havonta 2 játékot.
A G2A-n találsz szürke játékkulcsokat, gondolom az ilyenekre gondoltál, mikor azt írtad olcsóbb a PC. De ha normálisan veszel játékot, akkor ez sem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!