Ha megosztom valakivel a netflixet, akkor az illető hozzáférhet a bankártya számomhoz?
Figyelt kérdés
És úgyis be tud lépni, ha csak simán megadom az e-mail címet és a jelszót? Vagy neki is ugyanúgy be kell írni a bankártyaszámot meg stb.2021. máj. 29. 00:27
2/7 anonim válasza:
Én másét használom és nem tudok hozzáférni
3/7 anonim válasza:
Belépéskor az emailt és a jelszót kéri a Netflix és nem, nem tud más hozzáférni a kártyád számához. Maga az account részben bele tud menni az adatok szerkesztése részhez, de a kártyádnak maximum az exp-jét fogja látni, a számát nem.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ❤️
Lehet hülyeséget beszélek, de azt hiszem, ha valaki egy új készülékről lép be, akkor arról valahová kap értesítést. Ha ez így van, akkor azt ki lehet kapcsolni? (Anyumnak nem tetszene, pedig mondtam neki, hogy a bankártya számot nem látja meg semmi.)
2021. máj. 29. 02:54
5/7 anonim válasza:
Az én tesóm megemelte a netflix csomagot belülről, hogy többet vonjanak le a számlámról, magasabb csomagra váltva, de az adataim nem voltak meg neki, az csomaghoz van mentve..
Nagyon nem oké.
6/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor megtudja változtatni? Dejó lol.
2021. máj. 29. 19:45
7/7 anonim válasza:
Huh ez durva(5-os)
Remélem azért kiosztottad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!