Mit csináltatok a régi CRT(képcsöves) tv vel amikor lcd tv-re cseréltétek?
Mit csínáljak a régi tévével?
rohadt nehéz, nagy, igy vagy ki kellene dobnom vagy oda adni falakinek.
Kellhet még valakinek ilyen tv?
Látoma jófogás-on hírdetik ezeket a tv-ket, de vajon csak hírdetik, vagy van akinek kellenek ezek még?
Ingyen is odadom, el fogják vinni?
És ha nem kell senkinek, és pldául neki állok szétbarmolni hogy kisebb helyet foglaljona kukában...
aZT VÁGOM HOGY ÁRAMTALANÍTÁS UTÁN IS TUD RÁZNI EGY TV.
De vajon meddig?
Gondolom ha napok, hetek óta nem volt már áram alatt akkor a kondenzátorok se ráznak
Akki ért hozzá.... Írjon valamit:)
Én elajándékoztam mindet, mindig van helye valahol (ötödik tévének a melléképületben, a nyaralóban, vannak sajnos még rászorulók is, stb.). Ha ilyen nincs, akkor se az utcán hagyd. Egyrészt mert az prosztóság, másrészt tényleg veszélyes hulladék.
Ha jól tudom, akkor az elektronikai áruházaknak is át kell venniük függetlenül attól, hogy vásárolsz-e helyette bármit is náluk, vagy sem (de azért ennek nézz utána, mert lehet, hogy rosszul tudom).
Az hogy nem kell senkinek nettó marhaság, én pl ha éppen a környékünkön hirdet valaki ingyen elvihetősnek képcsöves,(vagy bármilyen) TV-t szinte azonnal megyek érte, ha működik átnézem, és ha jó akkor van hova odaadni,ha nem működik de sikerül javítani akkor van 1-2 MAGYAR család akiknek még erre se telik, ők általában érte menni se tudnak az ilyen dolgokért annyira nincs pénz, csak a C-kategóriásokat szoktam kiszűrni.
Meg én magam is képcsöves TV-t használok,bent a lakásban ahányszor bekapcsolom valamelyiket (évente 5-6 alkalom arra jó), műhelyben crt monitort használok, garázsban meg mikor autót szerelek mindig csak bekapcsolom az ottanit, csak hogy zúgjon valami.
Amúgy ha annyira nem tudsz vele mit kezdeni hogy már a bezúzásán gondolkodsz, tedd fel face-n marketplace-re ingyen, 1-nap alatt elviszik szinte bárhol, és még cipekedned se kell a legtöbb esetben, de mehet jófogásra , vaterára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!