Érdemes régi ipadet venni?

Figyelt kérdés

1. 2. és 3. generációs iPadeket nézegettem. Érdemes ilyet venni?

Dokumentumok, táblázatok olvasására szeretném használni (esetleg youtube, twitch, netezés).

Érdekelne, hogy mennyit bír az akkujuk és menyire lehet látni a képernyőjét napsütésben?

2021. ápr. 8. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

az a baj, hogy már nem lehet frissítéseket letölteni, és a flash-es weboldalak egyáltalán nem mennek rajtuk. Meg egy csomó egyéb sem...

A térképet tudom használni, meg elérem a txt-ben lévő receptes fájljaimat, de amúgy majdnem hogy használhatatlan. :( Az akku sokáig bírja - ez az egyetlen előnye. Én kaptam - uraságtól levetett :-D - két-három éve még egész jól mentek rajta a cuccok, de mostanra már a GYK-t is alig hozza be. Visszalépésnél nem ugrik ugyanoda vissza az előző oldalon, és kilométereket kell pgdwn-ozni, hogy a kérdés szövegét elolvassam... Pedig hát a GYK egy faék egyszerűségű weboldal.

2021. ápr. 8. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ezt olvastad-e....

[link]

2021. ápr. 8. 17:35
 3/5 anonim válasza:
68%

4 év alatt, átlagos használat után ipad air 2 nek (350ezer ft) teljesen tönkrement az aksija, újonnan vett volt. Szóval nem tudom.. ilyen régi ipadot szerintem már csak használtan lehet venni és az én esetemből kiindulva az akkuval kapcsolatban... kulonben minden rendbe volt nála

most vettem egy 4. Generációs ipadot (100ezer ft), ugyan azt tudja mint az előző kicsit nagyobb a kijelzője. Ha nem romlott volna el az előző akkuja tuti nem veszek. Az akku csere 90ezer ft lett volna

Ezek az én tapasztalataim az ipadokkal. Remélem tudtam segíteni valamit :)

Napsütésben nem kényelmes, nem nagyin látni

2021. ápr. 8. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

azokat már nem érdemes megvenni Ha ingyen idaadnak egyet, akkor talán.

Egyrész sok app már csak újabb iPadOS verzión fut, mint amit azokra fel lehet telepíteni, másrészt már nagyon lassúak ezek a nagyon régi iPadek.

Nekem van még egy iPad 2 és egy iPad Air is.... hát gyakorlatilag használhatatlanok már annyira akadnak, szaggatnak

2021. ápr. 8. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Nem nagyon lehet már rájuk frissítéseket letölteni, de ha mégis, akkor az a baj, hogy a letöltött szoftverek már annyira agyon vannak cicomázva, hogy a régi ipad-ek erőforrása nem tudná kezelni. Akad, szaggat, el se indul, állandóan kilép, lefagyasztja a készüléket stb.

Röviden: nem, nem éri meg. Max ha gyűjtő vagy, vagy mondjuk 50 év múlva el akarod adni egy múzeumnak jó pénzért.

2021. ápr. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!