Régi audió-videó lemezről ki tudom nyerni a videót olyan állapotba,hogy fel tudjam rakni a felhőbe?
Figyelt kérdés
Vannak nagyon régi lemezeim, régi családi videókkal, de ugye ezek még nem adat lemezek, hanem audio lemezek, tehát ha megnyitom gépen, csak rögtön elindul a lejátszás, nem tudom kimásolni gépre a videót, és így felhőbe se tudom feltölteni.
Remélem érhető a problémám.
2021. márc. 21. 20:25
1/3 anonim válasza:
Az nem érthető, hogy a gépen miért nem nyitod meg a fájlkezelőt, és nézed meg mi a formátuma ennek a titokzatos videónak.
Ja, hogy autosplay van beállítva a média tartalomhoz?
Nem baj. Be lehet zármi a lejátszót.
2/3 anonim válasza:
Valószínű sima VCD lemezed van ami mpeg1.
Simán lemásolható a 700MB-os CD ről a 800MB-os mpeg file 352×288 felbontással. Ezután áttömörítheted xvid+mp3 ba ha akarod.
3/3 anonim válasza:
A windows intézőnek is tudnia kéne lemásolni, de ha nagyon nem megy, akkor Total Commanderrel menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!