Miért nem látja a videókat a pendriveon a TV? többi lent
Figyelt kérdés
van egy LG 42LH7000 TV régi darab, de még bírja. raktam pendrivera kisfilmeket amiket le szeretnénk játszani, de nem ír ki a médialejátszó filmeket még a mappáját se sorolja fel, csak fénykép és zene mappa van. probáltam már 5 formátumba konvertálva hátha...de semmi nem válik be. miért lehet ez?2020. dec. 17. 08:29
1/9 anonim válasza:
Film (*. Dat / *. Mpg / *. Mpeg / *. Ts / *. Trp / *. Tp / *. Vob / *. Mp4 / *. Mkv / *. Avi / *. Divx) támogató fájl
2/9 A kérdező kommentje:
próbáltam, mp4-avi-mkv-mpeg2-be semelyiket nem ismeri fel, de usb média eszköznél nincs is videó fájlok kiválasztható funkció, csak zene és fénykép, és csak ezeket is találja meg a pendriveon filmeket egyáltalán nem.
2020. dec. 17. 08:54
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán alkalmas rá az a készülék? Játszottál le rajta valaha videót?
4/9 A kérdező kommentje:
nem, nem volt rajta sose lejátszva, most lenne első próba...
2020. dec. 17. 09:07
5/9 anonim válasza:
formázd le a pendriveot a tv-vel, majd utána tegyed rá a cuccokat
egyáltalán milyen fájlrendszert tud kezelni a tv? azt megnézted?
6/9 A kérdező kommentje:
állítólag Fat32 és NTFS is oké, de mindkettőt probáltam és semmi.. tv-vel nem tudom, hogy kell formázni, windows alatt csináltam
2020. dec. 17. 09:35
7/9 anonim válasza:
Rakj rá egy gyári avi.t,amit nem te konvertaltal. Nezzuk meg azzal mit csinal
8/9 anonim válasza:
Illetve probald meg egy masik pendriveevel is
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy konvertálni kell, mert vagy a kodek, vagy a video nem jó.(magas felbontás)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!