Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps2-őt cseréljem, /ne cseréljem?

Ps2-őt cseréljem, /ne cseréljem?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem ps2-őt, még nincs egy éves. De most arra gondoltam lecserélem. Xbox-on és ps3-on gondolkodom.De ez eggyáltalán érdemes?

Ha érdemes akkor melyiket jobb?

2010. aug. 19. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért játékok tekintetében nem kell leírni a boxot se.

A legtöbb playstationos exclusive cím már boxra is megjelenik, lásd metal gear solid vagy final fantasy és a 3 nagy engine gyártó közül 2 exclusivan fog fejleszteni boxra, a 3. pedig mindenre.

A MS még beleöl egy kis lóvét és már alig fog maradni olyan cég, aki ne fejlesztene nekik, ezt a sony is nyilatkozta, hogy pénzügyileg nincs esélyük a MS-tal szemben.

A move meg részemről egy motion plus koppintás, persze ha a MS koppintott volna, már kereszteshadjárat indulni a csúnya csúnya MS ellen.

A casual gamereknek túl drága, a hardcore rétegnek meg eddig nekem nem tünik olyan gyorsnak, persze singleben más lesz vele killzoneozni, mint multiban.

A 3D meg egyelőre tárgytalan ilyen árak és felhozatal mellett, ráérünk még arra 2-3 éve múlva is.

2010. aug. 25. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:

En nem leirtam az xboxot vagy a jatekait... Sot hatarozottan szeretem (ma is nyomtam forza 3t)... De a PS3ra egyszeruen jobb a valasztek mint mar leirtam... A problema meg elsosorban az, hogy bizonyos jatekfejlesztok (pl Sucker Punch, Naughty Dog, SCE, Guerilla games, Insomniac (bar ez allitolag valtozni fog), tobb Sega jatek) nem irnak az xboxra mig a EA-Bioware (pl Mass Effect 2), Remedy (Max Payne 3), Bungie (Halo Reach az utolso exkluziv jatekuk) stb fog irni a ps3ra.

Jovore az xboxnak mar csak a Lionhead (Fable sorozat), Turn 10 (Forza sorozat) es az Epic (Gears sorozat) fog maradni (a hires studiok kozul) ami az eddig ps3 exkluziv Konamival (Metal Gear sorozat), vagy a fel Squuare Enixel (Final Fantasy sorozat, kiveve Final Fantasy versus 13 es a 14 fejlesztese is all az xboxra) is keves lesz szerintem a ps3al szemben...

Nekem mindegy, hogy igazam lesz-e mivel mindket konzol megvan de ha csak egyet engedhetnek meg magamnak akkor a ps3t valasztanam...

A Move Vs Kinect-hez annyit tennek hozza: A Kinect jol nez ki, de szerintem semilyen jo szoftver nem jon hozza melyet barki is hosszu tavon hasznalni akarna a kovetkezo 6 honapban (ok, allitolag a forza 4 hasznalni fogja, meg tanc program nagyon jol nez ki... de inkabb maradok a focinal es az uszasnal). A Move ezzel szemben rogton 3-4 jo szoftverrel lep a piacra (pl SOCOM 4, Sorcery, stb). Raadasul a Move olcsobb lesz... (Azt hozza kell tennem hogy a Wiirol se gondolta volna hogy mekkora siker lesz, tehat lehet hogy a Kinect lesz a nyero a vegen)....

2010. aug. 26. 00:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. Egyenlőre persze várok h. legyen kp. Még azért jól jönnek az érvek.
2010. aug. 26. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!