Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonra cseréljem le...

Milyen telefonra cseréljem le a Samsung Montémat?

Figyelt kérdés

Vodás előfizetésem van. SE Xperia Mini Pro 2 az álomtelefonom, viszont arra nincs elég pénzem, úgyhogy most a Sony Ericson X8-ason gondolkodom.

Szerintetek milyet érné meg venni?

2011. szept. 20. 12:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Leginkább telefonálásra, e-könyv olvasásra, rádiózásra, ill. zenehallgatásra használnám, valamint internetezésre.
2011. szept. 20. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha sokat akarsz netezni, Bladet vegyél, még a 800×480 felbontás is kevés kicsit, nemhogy a többi telefon alig harmadakkora felbontása.
2011. szept. 20. 12:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Szép és jó is a Blade, csak független kártyásként sokba kerül a pénztárcámhoz, a Vodafone-nál pedig nem kapható.
2011. szept. 20. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne vegyél Pengét mert kínai Vercsaszí! E-book olvasásra meg netezésre az SII-n kivül az összes mobil kicsi. Marad a Galaxy Tab P1000 ami 7"-os és mindent tud amir embernek szüksége lehet.
2011. szept. 20. 12:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy az e könyv olvasást, rádiót, és internetezési igényeimet elég jó kielégítette a Monte, s csak az a fájdalmam, hogy a 2,5 Mb-nál nagyobb oldalakat nem tudja betölteni a böngésző. Azért akarok eggyel jobb telefont, hogy netezés közbe ne akadozzon. Viszont nekem tökéletes ez a 3 inches méret.
2011. szept. 20. 13:04
 6/8 A kérdező kommentje:
A Tabot meg sajnos nem tudom zsebrevágni, meg túl pici hozzá a kezem. A Blade meg sajnos nem kapható, csak a T-nél s Pannonnál, pedig egész jó lenne.
2011. szept. 20. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg a sima xperia mini?
2011. szept. 20. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen samsung galaxyra mert jó rejtuk netezni (nekem is galxy spicám van nagyon jó)
2011. szept. 20. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!