Cseréljem le a PS2-t egy PSP-re?
Figyelt kérdés
Úgy lecserélném a PS2-met,csat kicsit fájna megválni tőle azzal a sok játékkal,de tényleg lehet PSP-ről játékokat letölteni?2011. aug. 8. 11:37
1/11 anonim válasza:
Szerintem ne cseréld le;bár a PSP-re tényleg lehet játékokat letölteni,de PS2-re is.Ha pedig mindenképpen szeretnél egy kézikonzolt akkor inkább gyűjt még egy kicsit és vegyél egy PSVita-t ami az év vége környékén fog megjelenni és sokkal erősebb lesz mint a PSP és a PSP játékokat is le fogja tudni játszani :)
2/11 anonim válasza:
lehet ha ki van lőve!!! Am a psvita olyan 250-300 dollár között mozog. Nekem van psp-m és tuti veszek 1 vitát
3/11 anonim válasza:
Am 11:57 tényleg lejátsza a vita a psp-játékokat??
5/11 anonim válasza:
Igen valóban!:)
A közepe felé írja: [link]
7/11 anonim válasza:
Tartsd meg! ps2re jobb játékok vannak szerintem
8/11 A kérdező kommentje:
Most nem akarok addig várni,meg drága is lesz,de döntöttem:
eladom a PS2-t és vezsek azon a pénzen egy PSP-t használtan
2011. aug. 8. 20:04
9/11 anonim válasza:
ha kellenek játékok szólj van egy pár én meg akarok szabadulni tőlük.
10/11 A kérdező kommentje:
PS2-es játékok?
2011. aug. 9. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!