Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps2-őt cseréljem, /ne cseréljem?

Ps2-őt cseréljem, /ne cseréljem?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem ps2-őt, még nincs egy éves. De most arra gondoltam lecserélem. Xbox-on és ps3-on gondolkodom.De ez eggyáltalán érdemes?

Ha érdemes akkor melyiket jobb?

2010. aug. 19. 14:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Érdemes, ha van egy olyan Tv-d, amin szépen fog kinézni.

Mivel MO, ezért a warez miatt a box.:)

2010. aug. 19. 14:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt nem irtam h. nincs a ps2-őm kicsippelve. Szal ha nem érdemes lecserélni akk chip-eljen?
2010. aug. 19. 14:33
 3/13 EeJay válasza:
A jó tv már tényleg elengedhetetlen hozzá. Ps3:drága, legjobb grafika (sima tv-n mind1), nagyon drága játékok, kevés játék, ingyenes netes játék. Xbox 360: olcsóbb, Szuper grafika, viszont lehet rá netről letölteni játékokat és kiírni őket (flashelés után), fizetős netes játék. Ps3-on ilyen nincs. A csere mindenképpen ajánlott, hogy melyikre az rajtad áll. A kérdés h mennyi van a zsebben. Ha kevés: akkor xbox.
2010. aug. 19. 15:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a ps2 hiába hogy régi meg minden, tökéletes úgy ahogy van, rengeteg játék van rá, chipeltesd és kész. Volt xboxom is, 2 hónap után inkább eladtam annyira nem tetszett, ps3-at tesómnál próbáltam, nem rossz, de nem lehet csipelni és rohadt drágák a játékok, úgy pedig nem éri meg legfeljebb ha gazdag vagy.

De egyébként nézd meg melyikre vannak olyan játékok ami téged érdekel és azt vedd meg. Én most Wii-t fogok venni, az jónak tűnik.

2010. aug. 19. 17:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A tv az nem annyira jó mert a szobámban lessz. egy nagyobb monitornyi a tv. (LCD) Hát egy kicsit az xbox felé húzok a pénz miatt mert a konzol is olcsóbb. De az a akérdés h. nem avul-e el, mert én olyat hallottam h. 2 év után az xbox elavul.
2010. aug. 19. 17:50
 6/13 EeJay válasza:
Most dobtak ki egy új xbox változatot, az xbox 360 slim-et. A mai játékok pedig az xbox hardveres teljesítményének 25%-át használják ki csak. Szóval nincs még vége az xboxnak 2 év múlva. Nem beszélve arról, hogy most jön ki hozzá a kontroller nélküli mozgásfelismerő: http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM
2010. aug. 20. 00:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Az lehet de nem kell bele új cuccokat tenni? mert most dobtak ki újataz új játékokhoz holnap megint újat... Szóval ha most veszel xbox-ot akkor pár év mulva már az xbox új konzolt dob ki. Aztán megint újat. A ps2 10 évig birta és még mindig bírja...igaz közelse annyi játékot adnak rá mint akkor. Emellett az is kérdés h. Playstation Move vagy Xbox360 Kinect....Melyik a jobb
2010. aug. 20. 13:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Vegyel PS3t.

Az xbox nagyon jo (nekem van egy 60Gbyteos Core modelem), de sajnos jatekok teren tavaly kezdett lemaradni es iden ez a trend folytatodik tovabb. A legerosebb eddigi xbox IPt (Mass Effect 2) az EA kiadja jovore a PS3ra is. Bar a Xboxon van nehany nagyon jo exkluziv jatek (Halo Reach, Forza 3, Fable sorozat, Left 4 Dead, Gears of War sorozat, SC Conviction, es Alan Wake), a PS3 egyre erosodo jatek valaszteka ellen kezd elveszni (God of WAr sorozat, Resistance, Gran Turismo 5, Infamous sorozat, Uncharted, Metal Gear Solid 4, Valyria Chronicles, Heavy Rain, Twisted Metal, Ratched and Clank, Demon's Souls, stb). A Mass Effect sorozat elvesztesevel az xbox vetelet mar csak a fizetos live indokolja (ha szeretsz online jatszani). Jatekok teren a PS3 (a PS2hoz hasonloan) kezdi megnyerni a minosegi jatekok haborujat. Ha vegig nezed a Gamescomot mely most van Nemetorszagban (legnagyobb Europai Videojatek kiallitas) az egesz szinte csak a Sonyrol es PS3rol szol.

A Kincet az Xboxon egy jo otlet, azonban eddig meg szoftver nincs hozza mely miatt megerne megvenni (talan majd a Forza 4). A Sony Moveja meg rogton 2-3 eros softverrel egyutt fog megjelenni...

Egyebkent ha megis xboxot veszel akkoris nagyon jol jarsz, mivel nagyon sok jo jatek van rajta (az exkluziv jatekokon kivul a legtobb multiplatform jatek ugyanolyan jo vagy bizonyos esetekben jobb mint a ps3an). De a Sony platformja egyszeruen jobb jatekokat es jobb technologiaval van felszerelve (Blu-ray videokat is lehet rajta nezni)...

2010. aug. 20. 14:25
 9/13 A kérdező kommentje:
A ps2 az nincs a kiállításon?
2010. aug. 24. 11:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Nincs 2007 ota...
2010. aug. 25. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!