Hitachi tv t nem lehet kikapcsolni se bekapcsolni?
szerintem ez szoftveres probléma
nem lehet frissíteni?
"olyan szakit aki megmondaná mit kell ráfrissíteni"
Gugli: hitachi smart tv firmware update
Képzeld nem csak egy hónapos tv ket árulnak a boltban hanem 2 3 éves kiadásokat is. Mi olyan furcsa ebben ,bemész mosógépet venni ott is fogsz találni 3 éves típusokat is és ezek olcsóbbak. Ahogy az autó szalonban is biztos hogy találsz 2 éves mecit is 30 millióért. A tv ben be van kapcsolva az automatikus frissítés és én is frissítettem de mivel azt írja ki hogy a legujjabb verzió van rajta így már nem tudok mit csinálni. Így is ezt csinálja hogy nem lehet kikapcsolni . Vagy nem lehet bekapcsolni csak villog az elején az a szrar. A villogás azt jelenti hogy valamit tölt vagy kommunikál valamivel de ez a villogás soha nem áll le csak amíg ki nem húzom a konnektorból.
Egyébként meg már minden beállítást kipróbáltam csak a wifit nem tiltottam le de nem is akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!