Miért nem tudok a tv-n csatornákat egyéni sorrendbe állítani? Van amit lehet, van amit nem. Megoldható lenne midet csoportokba rendezni, mert így körülményes a használata.
Kicsit elírtam, mert siettem. Bocsil
jav
Megoldható lenne mindet csoportokba rendezni, mert így körülményes a használata?
Ez egy Hitachi tv. Az automata csatorna keresésnél beállított kicsit több mint 50 csatornát, ezeket sorrendbe is lehet a tv-n rendezni. Ez okés. Csak feltűnt, hogy nincsenek meg bizonyos csatornák, na okés, akkor manuálisan keresem be rajta. Hab a tortán :) hogy a manuálisnál beírtam a szolgáltató MHz-ét, de egy sor csatornát automatikusan kikeresett és ott mind rajta is van. Sőt van műsor is a csatornákhoz, és kiírta a saját nevét is és még a futó műsort is. Ez jó, csak ezeket nem lehet sorba rendezni.
Tv kártya? Ez nem pc, hanem tv.
Philips tv.
UPC/Vodafone szolgáltató.
Itt is csak kedvenceket lehet jelölni,de a sorrendet nem lehet változtatni.Az a mindenkori szolgáltatás alapsorrendje.
Itt lehet sorrendet is változtatni, de nagyjából csak az SD minőségeknél, a HD adásokat is beállította, csak ahogy nézem, hogy ahol van műsorfüzet is a csatornához, ott valamiért nem engedi - ki is írja, hogy nem választható a funkció (vagy mit).
Azért köszi! És BUÉK!
Az összes csatorna digitális?
Az analóg alapú hangoláson közvetített "alapcsatornáknak" nincsen EPG jele.
A digitálisoknak van.Ezek lehetnek SD vagy HD minőségűek.
A használatiban találtam valamit, bár azt nem mondanám, hogy értem.
"A csatornalista használata
Megjegyzés: A TV>Csatornák>Szerkesztés menüben az Áthelyezés, Törlés és Név szerkesztése parancsok nem állnak rendelkezésre az M7 operátor által sugárzott csatornák esetében."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!