Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet még vásárolni audio...

Lehet még vásárolni audio Deck tisztítókazettát?

Figyelt kérdés
VHS lejátszomhóz találtam: [link]

2021. jan. 16. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Kérlek, kicsit több odafigyelést kérünk a válaszok értelmezésére.

Ha ennyire nem vagy biztos a dolgodban, akkor inkább szervizbe vidd.

Eredeti kérdésedben arra voltál kíváncsi, hogy kapható-e még.

Igen, kapható.

Leírták azt is, hogy mikre kell figyelni a vásárlásnál "Régen sok fajta volt a piacon, de csak 1-2 volt olyan minőség, hogy bele merjem tenni a készülékembe." , illetve arra is választ kaptál, hogy ha ügyes vagy, akkor hogy lehet otthon is megoldani a takarítását.

Linkeket kaptál, hol lehet beszerezni őket, amik érnek is valamit (vagy válogathatsz).

El sem olvasod rendesen a hozzászólást, hogy : "De, azokhoz is jó. De régebben sem ajánlották, mert a gagyiknál a kefe túl kemény volt, és sérült tőle a lencse." A kulcsszó: gagyiknál. a noname, sufnicégeknél gyártott Sz**ok, amik a normális gyártók átlagárainál legalább 1/3-al vagy 1/2-el olcsóbbak. Ha a kefékhez hozzáérsz, azonnal észreveszed a különbséget.

Erre te:

"Amit linkeltél azt se vegyem meg?

Mert az is kefés mit az enyémek."

Kefés, igen. De puha.

Csak nem azt gondolod az itt segítőkről , hogy szándékosan olyat linkelnek, ami tönkre teszik a gépet? Ez nem gagyi, rossz minőségű anyagból van, nem karcolja a lencsét . Viszont, ha már szó szerint áll már a por a készülékben, akkor ez sem tud csodát tenni, csak a szervíz...

2021. jan. 22. 11:40
 12/13 A kérdező kommentje:

De olvasom, csak biztosra akarok menni.

VHS-hez milyen tisztítókazettát tudsz?

2021. jan. 22. 11:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt írtad, nem szereti a géped.....akkor minek erőltetnéd?

"VHS-t mindig meg szoktam tisztítani kézzel 100% jó ra, én VHS-em nem nagyon szokta szeretni a tisztítókazettát mert 3 csöppet raktam bele akkor be szokta gyűrni a tisztítókazettát. Meg szokott rajta lenni sok piszok a tisztítókazetta szalagon."

Csináld tovább kézzel. De a Hama tisztítókazettát szokták inkább ajánlgatni:

Pl.:

[link]

2021. jan. 22. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!