Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet még vásárolni audio...

Lehet még vásárolni audio Deck tisztítókazettát?

Figyelt kérdés
VHS lejátszomhóz találtam: [link]

2021. jan. 16. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2021. jan. 16. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Denaturált szesz, nem szöszölő textildarab, némi kézügyesség. Az esetek 99%-ában szét sem kell szedni a szerkentyűt.
2021. jan. 17. 12:19
 3/13 anonim ***** válasza:
...ja, és a tisztítás után (és egyébként is, rendszeres időközönként) egy lejátszófej beállítás. Egy vékony szárú csavarhúzó + némi odafigyelés a lejátszott hang "magasságára".
2021. jan. 17. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Még egy lényeges "hozzávaló": egy jó erős fényű lámpa, hogy lásd is mit és hol csinálsz.
2021. jan. 17. 12:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor felesleges venni Hifi CD-részéhez, DVD-hez venni tisztító lemezt VHS-hez meg tisztítókazettát?
2021. jan. 21. 00:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen is és nem is. Nekem felesleges, mert van hozzá türelmem és kézügyességem, hogy kitakarítsam sérülés nélkül. Viszont sok ember nem ért hozzá, atoknak aránylag jó alternatíva. Régen sok fajta volt a piacon, de csak 1-2 volt olyan minőség, hogy bele merjem tenni a készülékembe. Jobb, ha hozzáértő csinálja.
2021. jan. 21. 14:01
 7/13 A kérdező kommentje:

VHS-t mindig meg szoktam tisztítani kézzel 100% jó ra, én VHS-em nem nagyon szokta szeretni a tisztítókazettát mert 3 csöppet raktam bele akkor be szokta gyűrni a tisztítókazettát. Meg szokott rajta lenni sok piszok a tisztítókazetta szalagon.

Ez szerinted hifit is tisztít vagy csak DVD?

Kép: [link]

[link]

[link]

Ez egy másik fajta sokat használt de a kefe miatt már nem szabad használni? Vagy még jó ez?

Ha jó akkor felsőt nem kellene még használnom mert az még bontatlan

[link]

[link]

[link]

2021. jan. 21. 14:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha 1x vennék egy Blu-Ray lejátszót azokhoz már nem lenne jó?
2021. jan. 21. 15:00
 9/13 anonim ***** válasza:

De, azokhoz is jó. De régebben sem ajánlották, mert a gagyiknál a kefe túl kemény volt, és sérült tőle a lencse. Ha ilyen karcot látott "annó" a szerelő, csak a fejét rázta, hogy miért nem vesznek egy normális minőséget a tisztításhoz. Azt a plusz 500 forintot sajnálták az otthoni tisztításra, viszont egy szervízben jópár ezret (most jópár 10 ezret) kifizethet egy teljes lencse szettért....

[link]

2021. jan. 22. 10:03
 10/13 A kérdező kommentje:

VHS-hez sem szabad venni tisztítókazettát?

Amit linkeltél azt se vegyem meg?

Mert az is kefés mit az enyémek.

2021. jan. 22. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!