Okos tv és setbox anomália, mi a lehetőségem?
Kicsit bosszantó a dolog, amit kifejtek:
Van 1 új Lg smart Hd tv-m, ami boxcal üzemel. Ez a box volt a régi scart csatlakozós nem okos tv-hez is. Jól működött, sőt egy samsung uhd tv-n is használtuk.
Ami kissé problémás az új Lg-vel, hogy nem a boxon kell navigálni, hanem a tv-n a csatornákat. Hdmi-vel csatlakozik. Ez fura, a másik 2 tv-n, a boxon kellett. Az Lg tv-n nem lehet a box menüjét sem előhozni.
Ez miért van?
A másik, hogy van e lehetőség olyan boxot beszerezni, ami full Hd képet adna? Ugyanis a sima hd nem annyira éles, pedig ha youtubeon nézek 4k videót, az tökéletes éles szép a kép.
Köszönöm.
Ez fura. HDMI a kapcsolat és mégis a tévén navigálsz?
Set top box távirányítójával nem is tudsz?
Képminőség:
Milyen szolgáltatónál vagy?
Mert van, ahol HD adás név alatt 720p fut ám.
A box távirányítójával ki-be tudod kapcsolni a boxot? Amennyiben nem, valószínűleg tényleg nincs a távirányító összehangolva a boxxal, ahogy a korábbi válaszoló is írta.
Esetleg a box távirányítóján nincs olyan gomb, amit ha megnyomsz, az nem fog működni? Például, nekem van egy gombom, amit ha megnyomok, utána elviekben más eszközt kezelhetnék vele, olyankor a boxot nem tudom irányítani.
Azt, hogy az egyes szolgáltatóknál a HD felbontás mit takar, valóban a szolgáltató válogatja sajnos.
1\ A távkapcsoló jó, 2 nappal ezelőtt használtam egy régi tv-n.
2\ Igen, nekem is fura, hogy a tv-n vannak a csatornák, ott lehet navigálni stb, pedig a box van összekötve. A box távirányítóval csak ki-be tudom kapcsolni a boxot, a menüje nem jön elő. A box felbontását 720p fölöttre van állítva, 1045 vagy mennyi.
"A box távirányítóval csak ki-be tudom kapcsolni a boxot, a menüje nem jön elő." Akkor nézd a táviránytó más készülékre elállításáról szóló kommenteket, azok lesznek a jók. Valószínűleg tényleg félre van kódolva.
Melyik szolgáltató ez?
Melyik set-top boxot kaptad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!