Ps4 alátámasztás?

Figyelt kérdés
Megleptem magam karácsonyra egy ps4-el,viszont egy 4-5 óra használat után kezd hangosabb lenni, és azt olvastam hogy megéri valamivel az alsó négy sarkát kitámasztani valamivel, hogy jobban áramoljon a levegő. Mivel ajánlott és mivel nem ajánlott kitámasztani? Jelenleg 4 darab radírt raktam alá, nem tudom hogy ez okozhat-e bármilyen próblémát, vagy erre egy erre kitalált tartót kell venni?
2020. dec. 26. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen van alatta.

2020. dec. 26. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak kifejezetten tartók hozzá, de alap kérdés, h hogy helyezed el a tv/monitor mellett. ha stabil, akkor jó a radír is.
2020. dec. 26. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

A radír tökéletes, mert nem csúszkál el.

Én üdiítős palack kupakját raktam alá, az annyira nem jó, mert kemény és emiatt csúszik.

új a gép?

2020. dec. 26. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, használt, szerencsére találtam egy nagyon jó árban lévő, jó állapotú gépet. Nem tudom mennyire koszos, nem tudom milyen gyakran volt takarítva, de arra majd rálesek.
2020. dec. 26. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:

ha van hozzá affinitásod akkor takarítsd ki, sokat segít - youtubeon van rengeteg vidinyó, hogy hogyan kell.

Vagy vidd el valami szakihoz.

2020. dec. 26. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!