Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért van az, hogy némely...

Miért van az, hogy némely film teljesen illeszkedik a 16:9 es 4K Ultra HD LED tévémre, némely film meg fekete csíkos? Sosem értettem, hogy mitől függ, és idegesítő, hogy ncore-on sem tudom megkülönböztetni melyik milyen lesz.

Figyelt kérdés

Mondanom sem kell, mennyire gagyi ez így! Milyen adatot nézzek a letöltendő filmnél, amiből kiderül, hogy rendesen teljes képernyőben fog kinézni? Mert az nem elég hogy 50 giga és mindenféle BD50 meg 2100 képpontos, mert ugyanúgy csírába fogja mutatni. Értem én h szélesvászon, de a mozivászon mekkora?:D A tévém ahhoz képest nutella.. Miért nem lehet ezt kiküszöbölni, vagy valamilyen értékkel jelezni, hogy ez bizony ilyen lesz? Most már ott tartok, hogy letöltöm oszt hátha jólesz.. De kb 10 ből egy élvezhető.. Elképesztő.

Arról nem beszélek mennyire time consuming ez a letöltögetek 40 gigát ide, 40 gigát oda, oszt egyikse jó.

2020. dec. 18. 12:33
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
Amúgy most komolyan, elolvastam elölről az egészet, és eltűntek kommentek, de nem csak az enyéimek. Most komolyan, van itt sunyiban egy moderátor, aki minden figyelmeztetés nélkül törölget itt mindent ami neki nemtetszik??? Hát behányok komolyan...xD Rettenet érthetetlen lett ígykét dolog, köszönjük az oldalnak meg szépen, hogy ennyire nyomorult egy megoldásuk van.. Ha leírod hogy szar, az már a mai világban nem tolerálható xD Elképesztő..:D
2020. dec. 19. 12:57
 52/52 anonim ***** válasza:

Íme, okosodj:

[link]

2020. dec. 22. 15:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!