Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Iphone 3gs-t megéri T-mobile-n...

Iphone 3gs-t megéri T-mobile-nál venni?

Figyelt kérdés

3Gsben van magyar OS

T-mobile előfizetéssel megéri vagy van jobb is? Nincs átverés?

Jobban megéri mint a sima 3G készülék?

Amikor megjön az iphone 4 utána lemegy az ára?

Valami egyéb adat amiért megéri megvennem?

És az os4-et rá tudom rakni?

Köszi

2010. aug. 12. 15:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
hát nekem eddig nem küldtek...
2010. aug. 12. 15:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Értem, szóval a net jó. 200e azt havidíjakkal együtt gondoltam
2010. aug. 12. 15:56
 13/25 anonim ***** válasza:

:D hát de a havidíjat ne számoljad bele a teló árába, ennyiből anyám Siemens C35-e is már több százezerbe került, mert minden hónapban 8-10 ezres számlája van.. :D

2 év után is maradok ennél a csomagnál, mert ez a legpraktikusabb szerintem.

2010. aug. 12. 15:57
 14/25 A kérdező kommentje:
szerintem is a T-Mobile ikon 200 a legkedvezőbb. Mostani telóm egy samsung sgh m610 ami már nem is működik és iszonyú ósdi, úgyhogy kéne valami jobb. Ez lenne az első profi telóm, megvegyem vagy ne?:)
2010. aug. 12. 16:00
 15/25 anonim ***** válasza:
igen, de készülj fel hogy függő leszel és nem bírod majd letenni. :D
2010. aug. 12. 16:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Eddig 20knál sosem költöttem többet telóra, nem túl drága ez a teló? Mármint így hűségnyilatkozattal meg tudom venni, a pénzzel nincs baj, csak hogy így első igazi telefonnak nem túl nagy ez? És nem is az a baj hogy nem tudnám kezelni, talán inkább hogy egy 150ezres gépet hordjak magammal a metrón:))
2010. aug. 12. 16:08
 17/25 anonim ***** válasza:

Nme olyan jó a safari,nincs flash.

HD2-őn van flash és sokkal nagyobb kijelző.

2010. aug. 12. 16:50
 18/25 anonim ***** válasza:

bazos2.sk!

Értsétek már meg, hogy nem minden a technikai fejlettség és a hiperszuper hardveres teljesítmény, ha egy HTC nem képes visszaadni azt, ami miatt szeretjük az iPhone-t. Nem értem miért kell minden HTC tulajnak leszólni az iPhone-t, szerintem a szoftver szerethetőségét, egyszerűségét nem adja vissza egyetlen másik rendszer sem.

Egyébként: ha jailbreak-eled a telefont, már telepíthetsz rá tökéletesen működő flash-t, ami már mindent kezel (játékok, reklámok), kivéve a videókat, de a fejlesztők fél éven belül ígérik a végleges változatot. Szerintem akinek van egy kis esze használni a telefonját az ezt simán megoldja.

2010. aug. 13. 09:32
 19/25 anonim ***** válasza:
t-mobilenál tényleg az ikon 200 éri meg de a 80 ezer csak akkor van ha egyösszegben fizeted ;) lehet részletre is...de úgy vagy 18E (8GB-os) vagy 26E (32GB-os)a kezdő részlet....de megveheted sima előfizetéssel, részletre, igaz ott mindkét esetben magasabb a kezdő és a havi részlet is de nem kell díjcsomagra is előfizetni, viszont sztem sokkal jobb ha valami csomagot is választasz mellé mert akkor tudod csak rendesen kihasználni a telót ;)
2010. aug. 14. 19:42
 20/25 A kérdező kommentje:

Mármint az elején befizetendő 120k forintot IS részletekben vehetem és akkor semmilyen összeget nem kell egyben fizetnem?

Matematikailag:)

alapesetben 120k alapdíj és havi 5k

és lehet azt h 0 alapdíj és 9,5k a havidíj 2 évig?

2010. aug. 14. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!