Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Iphone 3gs-t megéri T-mobile-n...

Iphone 3gs-t megéri T-mobile-nál venni?

Figyelt kérdés

3Gsben van magyar OS

T-mobile előfizetéssel megéri vagy van jobb is? Nincs átverés?

Jobban megéri mint a sima 3G készülék?

Amikor megjön az iphone 4 utána lemegy az ára?

Valami egyéb adat amiért megéri megvennem?

És az os4-et rá tudom rakni?

Köszi

2010. aug. 12. 15:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

os4-et rá tudod, utána már van magyar menüje..

t-mobile előfizetéssel azért éri meg, mert mással nem igazán lehet. átverés max. annyi van hogy ha új előfizetést akarsz +20.ezret ki kell fizetni előlegbe, ami sehol nincs leírva...

én nem próbáltam a 3G-t de videók alapján sokkal gyorsabb a 3gs tehát igen.

2010. aug. 12. 15:34
 2/25 anonim ***** válasza:

5 ezer forint havonta a havidíj és ebben van 1 giga net, 100 sms és 100 perc bármely hálózatba. És a telefonért 80 ezret kell fizetned. Persze hogy megéri. :)

Függetlenül viszont baromira nem.

Igen, le fog menni az ára, az iPhone 4 kerül majd 80 ezerbe, a 3GS a mostani 3G árán lesz, a 3G pedig kikerül a forgalmazásból.

2010. aug. 12. 15:41
 3/25 A kérdező kommentje:
Szóval az az 1 hét amíg megjelenik a 4 azt várjam meg? Onnantol kb mennyi idő amíg lemegy az ár?
2010. aug. 12. 15:42
 4/25 A kérdező kommentje:
ja és az 1 giga net az kb hány órát jelent?
2010. aug. 12. 15:42
 5/25 anonim ***** válasza:
1 giga net elég sok szerintem.. de mivel van benne wifi, nem kell mindig azt használni, ha wifivel netezel az -úgy tudom- ingyé' van teljesen. egyébként 200 percet lehet vele ingyen telefonálni, nem 100at.
2010. aug. 12. 15:46
 6/25 A kérdező kommentje:
Szeptember elején már olcsóbb lesz ez a szar?:D
2010. aug. 12. 15:47
 7/25 anonim ***** válasza:
Én 3 havonta használok el kb. 1 gigát, pedig minden nap nyúzom akár órákat is. MSN például már olyan nálam, hogy hetek óta ki sem jelentkeztem, mert folyamatosan fut a háttérben a program és ha valaki ír azt egyből kidobja a főképernyőre. :)
2010. aug. 12. 15:48
 8/25 A kérdező kommentje:
Annyira nem tudok dönteni, hogy tényleg olyan jó ez a telefon hogy megér-e 200ezer forintot... Kényelmes vele a netezés? Van olyan egyszerű és gyors mint gépen?
2010. aug. 12. 15:52
 9/25 A kérdező kommentje:
Ja, és olvasom hogy küldenek EMELT DÍJAS SMS-EKET ha vásárláskor nem tiltom le. Ez komoly?
2010. aug. 12. 15:53
 10/25 anonim ***** válasza:

Milyen 200-ról beszélsz? 80 ezer a teló, a havidíj az meg mindenhol ilyen körül van. :D

200-ért szerinted venne bárki is Magyarországon? Még csak az kéne...

amúgy kényelmes és gyors a netezés, ugye szélessávú. Hála égnek már a flash támogatást is megoldották az okosok.

2010. aug. 12. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!