Megéri megvárni az iPhone 4-et, vagy inkább vegyem meg most a 3GS-t? Kb.
Figyelt kérdés
Kártyásat szeretnék, olyat lehet? (tudom, hogy hülye vagyok)
Hol fog megjelenni először és kb. mennyiért?
2010. aug. 5. 21:52
1/8 anonim válasza:
Tisztázzuk ha kimesz mondjuk Ausztriába vagy Olaszországba valahogy ott megkapod a iPhone4 et magyar GS árért .
Az antenna dolog egy nagy marhaság a haveroknak is iPhone 4 van és se ő se én nem tudtuk úgy megmarkolni hogy bontsa a hívást semmi gond nincsen vele. Nem tudom mi fogja meg az embert egy HTC be vagy mas androidos mobilva vannak az alapfunkciok aztán annyi nem látok hozza iPhone szintű progit ... Mondjuk hardveresen jók . A kérdéshez viszzaterve nézz körül külföldön mennyi
2/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne kartyasan ... Megveszed független aztán korbevagod a SIM ed hogy beleférnen aztán annyi
3/8 anonim válasza:
Minek körbe vágni? o_O Bemegy a saját szolgáltatójához és úgykéri a MicroSIM kártyát, hogy a telefonszám a régi maradjon. (Számhordozás)
4/8 anonim válasza:
Jaaaa tényleg xD erre nem gondoltam xD
5/8 anonim válasza:
istenem miért veszel iphonet???akkora egy parasztvakítás az egész telefon..110 ezerért megkapod a HTC HD2-őt 1ghz snapdragon procival normális OS el..
6/8 anonim válasza:
HTC HD2 Win mobil. :S Akkor inkább Samsung Galaxy S. Amúgy ha megtudja venni vegye. Szerintem megérné ha nem Európába kellene venni hanem Amerikába, de Európába vagyunk szóval szívás. :D
7/8 anonim válasza:
Jaj hagyjátok mar azt a sz@r htc az iPhone sokkal jobb
8/8 anonim válasza:
Miért is jobb? Kösz hogy leírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!