Megéri megvárni az iPhone 5-öt? A 4-es nagyon el lett szúrva.
Figyelt kérdés
Úgy tudom, idén is júniusban fogják bemutatni az új iPhone-t, az 5-öst. Valóban törhetetlen, karcmentes kijelzőt és mobilfizetési megoldást kap majd az új telefon? Vajon el fogja-e játszani az Apple akkor is ezt az átlátszó hazugságot, hogy alig-alig lehet majd beszerezni a készüléket, s így az ember kénytelen lesz akkor is az elején dealerektől beszerezni, akik kétszeres áron árulják? Az idei júniusi, iPhone 4-es megjelenése óta ugyanis ez megy, a megjelenésekor az eBay-en pofátlanul magas árakon, 300-400.000 Ft-okért árulták a készülékeket. A mai napig nem lehet bemenni egy Apple Store-ba és venni egyet azonnal. Engem érdekelne az új telefon, de ha továbbra is ezt a mocskos médiapolitikát fogja folytatni az Apple, akkor nem valószínű, hogy az ő terméküket fogom megvásárolni egy dealertől kétszer annyiért, mint az eredeti ára. Miden iPhone megjelenésekor ezt játssza el az Apple vagy ez az idei egy kivételes alkalom volt?2010. dec. 28. 16:40
1/3 perettyó válasza:
azt kell tudni hogy az apple termékek árai nem az europai piacra vannak kitalálva ott kint ez egy elfogatható árú közepes telefon csak itt mifelénk vannak így elhalva egy egy macbook vagy egy iphonetól az emberek.A törhetetlen kijelzőt meg felejtsd el olyan nincs hogy valami törhetetlen max nehezebben karcolodik.Igaz hogy valószinü az 1. Iphone 5 ök itthon is valamelyik külföldi aukciós portárról lesznek elérhetők és ott nem ritka hogy az eladó maga vagy ismerősei strofolják az árakat ilyen magaságokba én azt mondom hogy ha ennyi pénzt akarsz telefonra költeni és a tudás a fontos akkor valamelyik csúcs samsungot,htc-t válaszd de ha csillogni akarsz akkor vannak a luxus telefonok(nem nem a vaterás kinai bovlikra gondolok) amiket arany házzal vagy kristályokkal esetleg gyémántokkal szerelnek ezekből is vannak 4-5 száz ezres mobilok
2/3 bp1985 válasza:
Idén Június már elmúlt... De segítek, nem éri meg. 200-at sem ér meg a 4, mivel nem 1 ellenfele, ill jobb telefon van 120-130 ezerért. Én is iphone-t cseréltem htc-re. Ég és föld a kettő.
3/3 anonim válasza:
ZTE Blade 35k, Problem, Steve Jobbs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!