Hogyan lehet kilépni iPhone 3g-n a beállításokból, alkalmazásokból, stb. a home gomb használata nélkül?
Megvárod még lemerül.
De mi baj a home gombbal?
65%-os idióta, el lehet húzni innen. Te pedig pont az a csölátású androidos vagy, aki az életében nem fogott még a kezében iPhone-t 5 percnél tovább, csak leszólja, mert ez a divat. Na húzás aludni.
Kérdezö: Ez jó kérdés... Ha jailbreakelt a telefonod akkor szerencséd van: Letöltöd a Cydia-ból az SBSettingst vagy csak simán az Activator-t és az Activator beállításaiban beállítod mondjuk, hogy ha megnyomod a fel hangeröt aztán a le hangeröt egymás után, akkor azt vegye úgy, mintha a Home gombot nyomtad volna meg.
Van még egy iHome nevü ilyen progi is, az is jailbreakelt telefonra Cydia-ból, de ezt én nem próbáltam még.
Jailbreak nélkül már macerásabb, itt van egy leírás ami elvileg müködik: http://www.youtube.com/watch?v=bTSjFBKSefs
A videó leírásában levan írva, nem kell megnézned magát a videót.
Köszönöm! Végre egy értelmes válasz a kérdésemre, utálom amikor ilyen hozzánemértő emberféleségek szólnak hozzá...
Köszönöm az utolsó hozzászólónak!
De te még ennyit sem érsz, mert Neked 67%, és hát neked...
Nem is értem, hogy miért vannak itt ilyen emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!