Milyen 140 cm-es tévét vegyek? (55 col)
450 ezer forint alatt, smart TV legyen, OLED vagy QLED ha lehet. Vélemények különböző TV-kről, márkákról is jöhetnek!
Konkrét TV vagy TV márka véleményeket várok!
Egyértelmű, hogy az új OLED (CX) a legjobb vétel, ha a képminőség fontos (mi más lenne?).
A Panasonic OLED-el is megpróbálkozhatsz (HZ980E) elvileg gyárilag jobban vannak kalibrálva.
A BX szériás LG OLED-et nem ajánlom, mert a CX-nek jobb a mozgásmegjelenítése.
Ha kevesebbet akarsz költeni, akkor egy VA paneles, Direct LED + FALD tv-t tudok ajánlani: Sony Bravia KD-55XG9505B.
Nyilván az OLED a csúcs képminőségben, viszont véleményem szerint ez már megközelíti az OLED képminőségét.
Samsung QLED-et én nem vennék, de igazából nincs velük sok tapasztalatom, így azokat nem ajánlom ezért.
Elvileg egy nagyon kicsivel jobb a képminősége, és alkalmasabb mozizásra.
Viszont én a dizájn miatt választottam tavaly a C9-et. Elképesztően jól néz ki élőben. A mostani CX is hasonló külsőre ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!