Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 1920x1080-as felbontású film...

1920x1080-as felbontású film rossz minőségű kásás a tévémen, szerintetek újabb nagyobb felbontású tévét vegyek?

Figyelt kérdés
A mostani is full HD-s.

2019. ápr. 16. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze, ha esetleg emlékszel, amikor még képcsöves TV-k voltak és az alacsony felbontású videó (kiméretű fájl) teljesen nézhető volt rajta.

Ugyanaz egy full HD TV-n moslék.

Minél nagyobb felbontású TV-k lettek, annál nagyobb bitsebességgel (nagyobb méretű fájlokkal) kellett etetni a fejlődés során, ha lépést akarunk tartani a minőséggel.

Tehát téves elképzelésed, a hiba okát máshol kell keresni.

2019. ápr. 16. 10:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatod szerintem hibás, a többivel egyetértek. Ha ezt a videót jó minőségben szeretném nézni akkor még nagyobb felbontású tv kell, egyébként ugyanazt a videót letöltöttem szintén 1920x1080-ban és az meg gyönyörű úgyhogy lehet hogy az első rosszul lett konvertálva.
2019. ápr. 16. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
A Full HD egy 4K tévén olyan lesz, mint a DivX a Full HD tévén. Nem a felbontás a baj, hanem mint mondtad, rosszul lett kódolva. Attól az még Full HD, de a képminőség rossz.
2019. ápr. 16. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ha ezt a videót jó minőségben szeretném nézni akkor még nagyobb felbontású tv kell"

Kijelző felbontásának növelésével nem lehet növelni a műsorforrás felbontását, viszont a jobban kihozza a hibákat, úgyhogy nem tudom, miről beszélsz.

De volt már itt olyan kérdező, aki ezt az egyszerű tényt nem volt hajlandó belátni, azaz nem újdonság.

2019. ápr. 16. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Előbb töröltem a mondatból egy részt, csak nem jól, azért mutat hülyén, de egy a lényeg.
2019. ápr. 16. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!