Anyámnak akarok venni egy tv-t, de nem tudom személyesen átadni, ő nem ért a műszaki dolgokhoz, milyen tévét vegyek amit a legkönnyebb beüzemelni?
hát én is vettem múltkor anyáméknak nagyon egyszerű lapostv-t, de még azon is volt mit állítani.
fel kell szerelni a taplát - csavarhúzval általában (de lehet, hogy pattintós) ami nem mindenkinek megy, főleg ha gyenge a keze.
a menüjében is kutakodni kellett mire be tudtam állítani a csatornákat, ráadásul a telefonomon utána kellett nézni hogyan kell az adott szolgáltatót beállítani (frekvenciát, meg azonosítószámot kellett megkeresni...
szóval nem biztos, hogy sikerül neki ha műszaki analfabéta - bocs, nem bántásból írtam! :)
TV-t általában nem két hétre, hanem hosszú időre vásárol az ember, ezért butaság lenne most nem pont olyat venni, ami a legmegfelelőbb lenne, csak azért, mert most épp nincs, aki beállítsa.
Vagy ne most vedd meg, vagy menj mégis el, és állítsd be, vagy mondd meg anyukádnak, hogy ott a TV, de várjon... Annak tényleg nincs értelme, hogy ne jót vegyél egy pillanatnyi állapot miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!