PS5 konzolhoz milyen tévét vegyek 150 ezer forintig?
Köszi!
Annyit olvastam, nem tudom hogy van e igazságtartalma, hogy egyes tv-k azonos modelljei Európában sokkal gagyibbak, mint Amerikában.
Ha ez igaz, akkor vajon erre a modellre is az, vagy sem?
én nem hallottam ilyenről, de teljesen mindegy nem? ha amcsiból rendeled akkor ÁFA és VÁM fizetési közelezettség is fennáll, + szállítási költség és valszeg még a garancia sem lesz érvényes EU-ban.
én ezzel a készülékkel meg vagyok elégedve minden tekintetben. a képminősége is és az összeszerelési minősége is nekem megfelelő ennyi pénzért.
Köszi ismét!
A 120 hz miért fontos? Az FPS miatt?
Nekem nem olyan fontos a 120 FPS, meg én azt hallottam, hogy a közel jövőben egy fix 60 FPS-nek is nagyon lehet majd örülni... A 120 irreális, nem a gép teljesítménye miatt, hanem a játékfejlesztési technológiák miatt.
Mondjuk 200 ezerig el tudok menni, ha annyiért ténylegesen jobbat kapok, de tovább sajnos semmiképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!