Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen olcsó kazetta adaptert...

Milyen olcsó kazetta adaptert vegyek hifi toronyhoz?

Figyelt kérdés

Nem akarok olyan drágát, jó lenne PC-vel összekötni vagy tv-vel stb.

Sajnos a hifin nincs bemenet csak jack kimenet van.

De remélem működni fog 100%-ig a hifiben.

Rendeljek belőle 2db vagy elég 1db is?

2020. nov. 15. 12:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ja, és ha a hifid nem kapcsol ki kazetta nélkül, akkor még az áttétel megléte is mindegy.
2020. nov. 15. 17:13
 12/34 A kérdező kommentje:

A Bluetooth kazetta adapter nem is lenne jó a tv-hez és PC-hez mert nincs Bluetooth-uk.

HAMA márkásat meg rendeltem.

2020. nov. 15. 21:00
 13/34 anonim ***** válasza:
Ó bakker, pont jó lett volna a hama előtt kérdezni, hogy jó-e.
2020. nov. 15. 21:15
 14/34 A kérdező kommentje:
Miért?
2020. nov. 15. 21:36
 15/34 anonim ***** válasza:
Hama.
2020. nov. 15. 21:55
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem ajánlottál valamelyik közül amiket linkeltem, ezért magam kellet döntenem.
2020. nov. 15. 22:09
 17/34 anonim ***** válasza:
Hát, mivel azt írtam, mind ugyanaz, lehet jobb lett volna egy olcsóbb, az is van olyan. Volt már, akinek volt szerencséje ezzel a névvel, asszem nekem is volt egy hama usb hubom, amin az egyik aljzat gyors halála után nem fogott ki semmi, még kontakthibát meg kábeltörést se akart produkálni, de nem arról híres a márka, hogy ne hagyná cserben a fogyasztót. Nem is értem, mi a lósz@rt keres a piacon még így saját tapasztalatok, környezet hasonló tapasztalatai és árukeresős egycsillagok tükrében.
2020. nov. 15. 22:17
 18/34 A kérdező kommentje:
Mondjam vissza?
2020. nov. 15. 23:29
 19/34 anonim ***** válasza:
Azért azt ne, nagy valószínűséggel semmi gond nem lesz, csak ez egyike annak a néhány csótány márkának, ami igen túlárazott, és elég nagy hányadban megy ki selejt a boltokba. Tehát te leszel a meós, mint a kétszáz forintos kínainál, merthogy ez az, és nem telik az ezreseidből leválogatni a gyártónak... Elvileg nagyon elrontani nincs mit ezeken, valószínű szakadt tekercs nem lesz, legrosszabb esetben is max szétkapod, sorjázod ahol szorul vagy bekötöd azt, amit gyártáskor nem sikerült, és óvatos kenés után összerakod menetrögzítővel, onnantól egy kődarab lesz.
2020. nov. 16. 00:13
 20/34 anonim ***** válasza:
nekem a konyhai magnóban 8évig szólt a zene HAMA adapterkazin keresztül
2020. nov. 19. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!